SAVRŠENSTVO BEZ PREMCA

Bez ijednog ukrasa, RASKOŠNA i NEVEROVATNO ELEGANTNA: Novogodišnja jelka Nataše Bekvalac je poput onih iz BAJKE

1

Duh novogodišnjih praznika polako ulazi u domove poznatih 

JELKA NATAŠE BEKVALAC JE SAN SNOVA
JELKA NATAŠE BEKVALAC JE SAN SNOVA foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Lepa Novosađanka, Nataša Bekvalac veoma voli duh praznika i trudi se da tokom njih njen dom bude poput bajke. Kako se približavaju novogodišnji praznici tako raste euforija u domu lepe pevačice. 

 

Osim dece i ona se veoma raduje ovom periodu godine i mada ima često mnogo posla trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa porodicom i da zajedno dekorišu njihovu kuću tako da bude pravi mali raj za uživanje.

 

Ove godine, Nataša je počela sa kićenjem jelke, koja je bila toliko unikatna, da su svi ostali bez reči. Na fotografiji koju je podelila na društvenim mrežama mogla se videti jelka koja je bila ogromna, od plafona do poda.

 

 

Ipak, mnogo se razlikovala od bilo koje koju smo imali prilike da vidimo do  sada. Na njoj nije bilo ni jednog jedinog ukrasa, a toliko je bila elegantna da joj ukrasi nisu ni bili potrebni. 

 

JELKA NATAŠE BEKVALAC
JELKA NATAŠE BEKVALAC foto: Instagram / natasabekvalac

 

Za one koji nisu ispratili dešavanja u životu lepe Nate, ona je nadavno potpuno renovirala stan i sad je on mesto za uživanje i odmor, relaksaciju i druženje, a čini se da se mnogo toga u stanu promenilo, ali ono najlepše, porodična toplina i ljubav su ostli tu zauvek. 

 

Bonus video:

 

kako napraviti mekanu novogodišnju jelku za dete? 

 

 

makonda-tracker