Domaćice, ako pripremate slavsko predjelo na ovalu, pogledajte kako ga možete dekorisati.
Ako uskoro slavite slavu ili pripremate neku proslavu, verovatno ćete imati i ovale s predjelom, bez kojih teško da prolazi ijedan svečaniji događaj.
U meze se uglavnom fino naseče pršuta, kulen, šunka, sir, kačkavalj, masline, ali i krastavci, kuglice raznih salata, neko povrće, slana torta...
Međutim, ako biste želeli da ove godine kreativno složite meze tako da izgleda kao u nekom dobrom keteringu, postoje predlozi uz koje možete to i da postignete.
Nije potrebno da budete profesionalac, samo da unesete malo mašte, a sve može biti gotovo veoma brzo.
Možete kombinovati i namirnice koje vi planirate da poslužite, ali i da unesete neke koje možda inače ne sipate u ovaj, poput luka ili paradajza, a izgledaće sasvim dekorativno.
Pogledajte i odlučite se za neki od načina, a idealno je iskombinovati sva četiri: