nekome je gadno, neko ne primećuje

KAKO BISTE VI REAGOVALI? Zbog toga šta je ova mama uradila u gostima, buknula je rasprava na društvenim mrežama (ANKETA)

0

Nešto što je nekima sasvim uobičajeno i ne pridaju mu preteranu važnost, drugima može da deluje kao pravi skandal i nevaspitanje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Na portalu Netmums osvanula je zanimljiva ispovest žene koja se neprijatno iznenadila kada je njena prijateljica, koja je došla kod nje na vikend s devetnaestomesečnom bebom, usred razgovora promenila detetu pelenu u njenom dnevnom boravku.


Moja drugarica nije prekidala razgovor, izvadila je podlogu i još neke stvarčice, položila ih na tepih i odjednom su fekalije bile u mom dnevnom boravku — požalila se ova žena.


Ona je istakla da je bila zbunjena i da se trudila da obuzda osećaj gađenja, ali da joj je bilo vrlo neprijatno.

 

Podržavam dojenje u javnosti i druge stvari, nemam argumente protiv toga. Zašto bi neko odneo svoj ručak u toalet? Ali ako razmišljamo tamo — zašto je onda prihvatljivo da promenite pelenu u dnevnom boravku umesto da odete u dobro opremljeno kupatilo ili neku drugu prostoriju u kojoj ne pijemo čaj? — pita se ona.


Ova neimenovana žena obratila se putem ovog sajta roditeljima koji ga čitaju kako bi čula mišljenje drugih o svom stavu i pitala je li ona nerazumna u ovoj situaciji.

 

foto: Shutterstock

Očekivano, nisu svi saglasni.


"Kao mama, nikad ne bih promenila pelene bez pitanja domaćinu", napisala je jedna i dodala da razume reakciju ove žene na potez njene prijateljice. Oglasili su se i drugi koji kažu da nije pristojno menjati pelenu bilo gde bez pitanja, naročito u dnevnom boravku, a ima i onih koji ne dele to mišljenje. "Menjanje pelena je nešto što radite bez razmišljanja", napomenuo je jedan tata.

 

 

 

 

makonda-tracker