anketa

OVU LEKCIJU ĆE DOBRO UPAMTITI: Bogata mama saznala da njen sin ismeva decu iz siromašnih porodica i pronašla pravu kaznu

1


Jedna majka podelila je na društvenoj mreži Reddit priču iz svog doma koju su ubrzo preneli mnogi svetski mediji

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Imućna žena i mama čula je da njen sin, koji živi u skladu s finansijskim statusom svoje porodice, maltretira i ismeva decu koja oskudevaju u sredstvima, zbog čega je odlučila da ga nauči pameti.


Budući da njen suprug nije bio saglasan s merom koju je odabrala, ona je na Reddit-u ispričala sve što se dogodilo, a njena priča je ubrzo postala virana.
Naime, kako je istakla, njen sin je postao bahat iako bogatstvo u kojem uživa nije sam zaradio, zbog čega je rešila da mu postavi granice.

 


Prilično sam dobrostojeća, a otac mog sina je veoma bogat, pa zbog izdašne alimentacije mogu sinu da kupim sve najbolje. Iz škole su me, ranije ovog meseca, obavestili da je moj sin matretirao i ismevao siromašniju decu, one koje roditelji u školu dovoze u jeftinijem automobilu ili koja ne mogu da priušte skupu i brendiranu odeću. Bila sam zgrožena i razgovarala sam s njim o tome — napisala je ova mama.


Ona je istakla da je sinu napomenula da ne sme da se "bahati" jer on nema ni posao, ni ušteđevinu, ni investicije, odnosno nikakvo lično bogatstvo, već se samo rodio porodici koja to može da pruži.


Odlučila sam da mu ove godine neću kupiti markiranu odeću. Umesto da ga u školu vozim poršeom ili jaguarom, voziću ga starim džipom iz 1992, jednim od mojih prvih automobila. Za sve aktivnosti kojima se bude bavio moraće da pozajmi opremu — otkrila je ona kakvu je kaznu pripremila za svog sina.

 

foto: Shutterstock

Dečak se veoma uzrujao zbog ove odluke i požalio se majci da će ga vršnjaci u školi — ismevati.


Kada je njegov otac saznao za ovu kaznu, on nije bio saglasan s njom.


On tvrdi da je utisak koji ostavljamo tako bitan i da će ga ova kazna obeležiti za ceo život — ističe majka.


Njena priča naišla je na brojne komentare, a mnogi napominju da će ovako neočekivana kazna sigurno uticati na dečaka, ali pozitivno.


Ovo će uticati na njega za ceo život, ali ne na negativan način. Treba da se nauči i poniznosti — poručio je jedan korisnik mreže Reddit.

 

 

 

makonda-tracker