vau!

Svaku kombinaciju pretvara u instant šik: Najlepša torba koja se pojavila u proteklih nekoliko sezona (FOTO)

0

Polukružni model od bambusa u prirodnoj boji sada je dobio nekoliko trendi varijacija koje su preplavile Instagram feed!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prošle smo se godine prvi put upoznali s cegerom za sve obožavateljke minimalizma, koji potpisuje brend Cult Gaia. Ovu torbu je dosta teško promašiti na Instagramu, jer za njom su poludele skoro sve trendseterke, piše Elle.

 

I za plažu i za izlazak: 5 trendi torbica koje su očarale najpopularniju blogerku na Instagramu (FOTO)

 

 

Sneak Peek. Resort 17'

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

 

Polukružni model od bambusa u prirodnoj boji, bio je (i još uvek je) vrlo atraktivna dopuna svakoj letnjoj kombinaciji, a posebno ga volimo videti u kombinaciji s romantičnim letnjim midi haljinama. Ovaj originalan ceger i dalje pleni veliku pažnju modne publike i hype oko njega zaista ne jenjava.

 

 

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

 

Dok se još uvek odlično prodaje prvi i osnovni model, dostupan u dve veličine, brendu je to poslužilo kao idealna prilika da osmisli njegove nove verzije i varijacije na temu. Cult Gaia kolekcija za leto 2017. tako nas upoznaje s prepoznatljivom formom, ali i novim materijalima i bojama.

 

 

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

 

Sada već slavni ceger, koji je nastao u Los Anđelesu, reprodukcija je japanske torbe za piknik iz 70-ih godina. Ove mu se sezone pridružuju nove varijante. Ili su izrađene od bambusa poput originala ili akrila, a osim u prirodnoj boji, sada ćete ih pronaći i u nekoliko novih: beloj Mother of Pearl boji, crnoj, zelenoj, žutoj, bakrenoj i nežno ružičastoj.

 

Najomraženija i najvoljenija među decom poznatih definitivno ima stila: 5 torbica kojima je Sofija bez po muke naterala svet da priča o njoj (FOTO)

 

 

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

 

 

makonda-tracker