inspiriše

Najomraženija i najvoljenija među decom poznatih definitivno ima stila: 5 torbica kojima je Sofija bez po muke naterala svet da priča o njoj (FOTO)

0

Ćerka legendarnog pevača svojevremeno je navukla na sebe bes devojaka širom sveta, ali jedno joj se ne može osporiti - fenomenalan modni ukus!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mlada Sofija Riči, ćerka Lajonela Ričija, ovog avgusta napuniće tek 19 godina, a već je jedna od najzauzetijih manekenki na svetu i najpraćenijih devojaka na Instagramu.

 

Pored svake njene fotografije stoji ista reč - ružna, ružna, ružna: Sofija Riči, najomraženije dete poznatih na svetu (FOTO)

 

Ova šarmantna plavuša pre izvesnog vremena bila je u kratkoj vezi sa Džastinom Biberom, zbog čega su je horde tinejdžerki zaljubljenih u njega zasule uvredama, a pevač je čak molio obožavateljke da budu pristojne prema njegovoj dragoj. Ova ljubav nije potrajala, a Sofija je ostala veoma omražena među mladim devojkama. Međutim, zaljubljenice u modu imaju potpuino drugačiji stav o Sofiji Riči - jednostavno je obožavaju.

 

Ćerka Lajonela Ričija poznata je po veoma ležernom i mladalačkom stilu, a posebno zbog činjenice da uvek sa sobom ima interesantnu torbu, centralni deo svake njene odevne varijante.

 

U galeriji vam predstavljamo pet najinteresantnijih na koje smo naišli. Koja se vama najviše dopada?

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Pogledajte još:

 

Nećete moći da im odolite: Torbice zbog kojih ćete ogladneti učiniće predstojeću letnju sezonu otkačenijom od ijedne pre (FOTO)


Jednostavna je, ide uz sve, a zvezde lude za njom: Primećujete li nešto zanimljivo na najpopularnijoj torbici sezone?

 

Budite PRVE koje će ih poneti u Srbiji: Ove torbe ćemo tokom leta viđati NA SVAKOM KORAKU (FOTO)

makonda-tracker