Svi su gledali samo u nju

Marion Kotijar: 2 kanska izdanja učinila je 1 istinskom Francuskinjom od stila (FOTO)

0

Kako često navode - na svom terenu, poznata glumica pokazala je čistu eleganciju u francuskom gradu Kanu. Ali, spremite se... Ona je to učinila dva puta u jednom danu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Marion Kotijar još jednom je pokazala da je ikona stila, prava modna muza... Svoje stilske sposobnosti demonstrirala prilikom premijere filma "Ismael's Ghosts", i to oba puta igrajući na sigurno, piše Elle! Inače, poznato je da voli da eksperimentiše, rizikuje i to uvek u granicama normale te se sa punim pravom nalazi na listama najbolje obučenih, ne samo u Kanu, već i šire.

 

A post shared by Arrow Academy (@arrowacademy) on

Prilikom jutarnjeg predstavljanja filma medijima, glumica je izabrala dvodelni komad, koji izgleda kao mini-haljina ispod koje "viri" podsuknja. Za greške mesta nije bilo! Kremastosiva osnova, svetlucav, kristalni vez koji je prekrio celu površinu u vidu cvetnih motiva i širi kroj modela koji krasi i midi rukave...

 

Šuškalo se da nosi dete Breda Pita: Porodila se jedna od najlepših glumica na svetu!

 

Sve je bilo na svom mestu. Šik biserno-perličastu kreaciju, Marion je upotunila providnim sandalama i crnom clutch torbicom.

 

Veče je, s druge strane, pripalo crnoj, daleko glamuroznijoj kreaciji...

 

A post shared by WENDY ILES (@wendyiles_hair) on

Dugonoga 41-godišnja lepotica je ostavila sve bez daha kada se pojavila u crnoj kreaciji, čiji kroj je podsetio na korsetne haljine. Jedinstven komad se sastojao od mini haljine, koja je "opasana" dugim korsetom i pritegnuta kaišem. Sandale na platformu u boji pudera su izdužile njenu figuru.

 

Afera Bred Pit joj izgleda nije bila dovoljna: Marion ponovo isterala sve iz takta? (FOTO)

 

Pun pogodak se ogledao i u kontrastu masivne crne haljine i njenog porculanskog tena.

 

A post shared by Fashion (@celebritydailyfashion) on

 

makonda-tracker