nesvakidašnje

Ovakvu haljinu još niste videli: Neobični OBRNUTI DEKOLTE Ele Dvornik o kom priča ceo Balkan

1

Jedna od najpopularnijih regionalnih influenserki pojavila se na jednom zagrebačkom gala događaju u nesvakidašnjoj kreaciji koja je privukla mnogo pažnje

Ela Dvornik je jedna od najuspešnijih regionalnih influenserki
Ela Dvornik je jedna od najuspešnijih regionalnih influenserkifoto: elladvornik/Instagram

Ela Dvornik, internet zvezda i ćerka legendarnog muzičara Dina Dvornika, spada u najuticajnije ličnosti na Balkanu, a u Hrvatskoj nesumnjivo spada u najpopularnije devojke.


Svaka njena odevna kombinacija je inspiracija njenim pratiocima, a najnovija će nesumnjivo podići mnogo prašine.


Ela je, naime, bila gošća na jednoj gala večeri u Zagrebu, koja je održana pod sloganom "Usudi se da uđeš u novu dimenziju", a sjajno je odgovorila na temu! Poznata lepotica pojavila se u toaleti hrvatskog brenda KRIE, nesvakidašnjem modelu boje šampanjca sa suptilnim pink odsjajem.

 

U pitanju je kreacija koja prekriva prednji deo tela, ima rol-kragnu koju je Ela navukla preko polovine lica kao masku, duge rukave i nabrana je u gornjem delu.

 

 

Sa strane je krase efektni prorezi, dok su leđa otvorena toliko da se nazire pozadina, stvarajući tzv. leđni dekolte, a ramena naglašena naramenicama.


Ela je ovaj neobičan model haljine ponela bez, po svemu sudeći, donjeg veša, a sve je zaokružila ljubičastom tašnicom prekrivenom perjem.


"Odlično kad želiš da privučeš poglede, ali ne i da razgovaraš", "Izvini, ali ja sam morala malo da zumiram", "To je to", "Haljina je šou"... neki su od komenata Elinih pratilaca.

 

 

 

makonda-tracker