stalno se pita šta bi bilo...

"Koliko god bi nekima bilo morbidno, meni je fora!" Danijela Dvornik dirnula Dinove fanove emotivnim rečima i portretom

0

Supruga pokojnog Dina Dvornika veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde je sada podelila emotivne reči i portret za koji je ocenila da bi nekima mogao da bude morbidan.

foto: Instagram
foto: Instagram


Danijela Dvornik (54), udovica slavnog muzičara Dina Dvornika, podelila je na Instagramu crtež na kom su pokojni muzičar, on i njihove unuke Bejli Di i Lumi Ren ispred novogodišnje jelke.


Šta bi bilo, kad bi bilo. Tako bi se mogla nazvati ova fotka. Koliko god to nekima bilo morbidno, meni je fora. Iako su ga ovako oživeli na crtežu. Ne možeš a da se ne zapitaš šta bi bilo u tom trenutku ili šta bi mu prethodilo. Možda nam je Ela "uvalila" decu da ih čuvamo, a mi iskoristili situaciju i opalili "selfi" pre nego što nas skroz deca ne unerede... — napisala je Danijela.

 


Ona je priznala da neretko razmišlja šta bi Dino radio u nekoj situaciji, kao i da joj je krivo što on nije dočekao ćerke svoje mezimice Ele.


Baš mi bude žao što unučice nije doživeo, a i one njega. Svejedno, on je toliko bio poseban i potrudio se da ne bude zaboravljen, u našim mislima i srcima — poručila je Danijela.


Njeni pratioci su mahom istakli da nema potrebe da razmišlja tako i da nema ničega morbidnog u njenom razmišljanju i u ovom porodičnom portretu.


"Bio bi predobar deda, one bi uživale s njim", "Nema ničeg morbidnog u ovoj lepoti", "Sigurna sam da uživa gledajući ih odnekud"... neki su od komentara njenih pratilaca.
 

Danijela je, inače, i letos podelila sličan portret, na kom je njen pokojni suprug s njihovom ćerkom Elom i njenom decom.

 

 

Tako nekako bi bilo... Kad ne može, ne može — napisala je ona.

 

Miljenko Dino Dvornik bio je u braku s Danijelom od 1898. godine, a godinu dana naskon venčanja dobili su ćerku Elu. Preminuo je 7. septembra 2008. godine u svom stanu u Zagrebu od posledica predoziranja tabletama, šest meseci nakon smrti njegovog oca Borisa Dvornika.

 

 

 

 

makonda-tracker