otkud to?

Lepa Brena promenila imidž i sve zaprepastila: Svi gledaju u njenu kosu i ne mogu da veruju očima

1

Večeras je važno veče za našu zvezdu Lepu Brenu i ona se noćas zaista oseća posebno

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Lepa Brena večeras će na jednom prestoničkom događaju odmeriti snage sa dosta mlađom, ali veoma dragom koleginicom, čuvenom Senidah

 

Njih dve su odlučile da ovo veče provedu u nezaboravnoj atmosferi, a na događaj je došao i veliki broj njihovih koleginica, kako bi ih podržao i uživao u izvedbi velikih hitova. 

 

Čini se da Brena kao i uvek do sad ništa ne prepušta slučaju, pa je uspela da izazove opšte zaprepašćenje, naravno, u pozitivnom smislu, čim je izašala iz luksuznog automobila koji ju je dovezao na nastup.

 

 

Naime, Brena je bila u jednom simpatičnom kompletu od svile, ali to nije ono što je privuklo pažnju svih okupljeni novinara i fotografa, već i onih koji su došli da uživaju na nastupu.

 

Ono što je Brenin zaštitni znak godinama jeste njena duga i bujna plava kosa. E pa sada se baš to promenilo. Ili je ipak ovo bila samo igrarija, perika koju će pevačica nakon nastupa odložiti u ormar i vratite se svojoj barbi plavoj boji kose. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Dok ne vidimo šta je u pitanju ostaje nam sam da pomno pratimo kako naša velika diva izgleda sada i da uživamo u stajlingu, pevanju i atmosferi koja će sigurno moći da se doživi, pa makar i kroz stoje koje će poznati kačiti na društvenim mrežama. 

 

U galeriji pogledajte kako Brena sada izgleda 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker