iznenadile

Obe u belom, "vruće" pantalonice su glavni adut: Strastveni modni okršaj Lepe Brene i Senidah oduševio srpsku javnost

0

Dve potpuno drugačije dame pokazale su da su godine samo broj

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Jugoslovneska  ikona pop-folka Lepa Brena i kraljica trap muzike Senidah najavile su spektakularan koncert, a na konferenciji za novinare izazvale su ogromnu pažnju medija.

 

I to nije bilo samo zbog toga što će uskoro odmeriti svoje pevačke kvalitete, već zbog stajlinga koji je bio sve, samo ne običan. 

 

Legendarna pevačica Lepa Brena pojavila se obučena u belo od glave do pete, ali ni Senidah nije zaostajala za njom. Glavni adut obema pevačicama bile su takozvane "vruće" pantalone koje su isticale njihove vitke noge i činile da izgledaju zaista neverovatno. 

 

 

Njih dve su i ranije jednom imale slične stajlinge, a nisu krile ni da su se veoma dobro zajedno zabavljale.

 

Ovog puta, ponovo su se pojavile gotovo identično obučene, s tim da je Brena imala veoma upečatljiv beli kaput sa crnim detaljima i neobičan crni šešir, dok je Senidah samo na jakni imala detalje u vidu zvezdica.

 

Lepa Brena i Senidah u vrućim pantalonicama
Lepa Brena i Senidah u vrućim pantalonicama foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Iako je razlika u godinama među pevačicama popirilična, čini se da su njih dve spojile svoje energije i da im je prijatno da budu jedna u društvu druge.

 

Pevačice će održati koncert na Kalemegdanu 2. juna a ovim povodom Brena je ispričala kakav spektakl čeka publiku kao i o zajedničkom duetu sa koleginicom.

 

Lepa Brena stajlingom očarala Srbiju
Lepa Brena stajlingom očarala Srbiju foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

 

- Moja koleginica, kraljica trep muzike Senida i ja smo se dogovorile u saradnji sa kompanijom, da napravimo jedan spektakularan koncert na donjem Kalemegdanu. 2. juna. Imaćete prilike da vidite nešto novo, jedinstveno i nesvakidašnje i što se tiče nas kao izvođača i što se tiče produkcije. Biće dve bine nasuprot jedna drugoj, biće spojene sa jednom pasarelom gde ćemo Senida i ja zabavljati i animirati publiku - ispričala je Brena, pa je dodala:

 

Senidah odmerila modne snage sa Lepom Brenom
Senidah odmerila modne snage sa Lepom Brenom foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

- Napravljen je program, ne bih za sada otkrila sve. Nas dve smo se dogovorile, koji će biti naši tajni aduti. Pevaćemo svoje pesme, pa će ona moje a ja njene. Biće tu nekoliko i zajedničkih pesama, biće nekoliko iznenađenja gde će publika aktivno učestvovati u celoj toj priči. To će biti jedan specifičan saund kleš, dva originalna i autentična umetnika, pesme ćemo izvoditi u drugačijim aranžmanima - završila je Brena. 

 

 

makonda-tracker