poput princeze

20 godina mlađa i hipnotišuće lepa: Supruga Kventina Tarantina u VENČANICI očarala poslednje kanske večeri

0

Živa legenda Holivuda Kventin Tarantino prisustvovao je sinoć premijeri animiranog filma "Elementi" i zatvaranju 76. Kanskog festivala, i to u posebnom društvu...

Kventin Tarantino i Danijela Pik na zatvaranju 76. Kanskog festivala
Kventin Tarantino i Danijela Pik na zatvaranju 76. Kanskog festivalafoto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO

Sinoć je svečanom ceremonijom dodele Zlatne palme i ostalih priznanja zatvoren 76. Kanski festival i održana je premijera ostvarenja "Elementi", a poslednje kansko veče okupilo je mnogo poznatih ličnosti.


Među najzapaženijima su bili slavni režiser i scenarista Kventin Tarantino (60) i njegova supruga Danijela Pik (39).


Autor nekih od najpoznatijih ostvarenja u istoriji filma poput "Petparačkih priča", "Kill Bill", "Protekltnika" itd. obožava Kanski festival, koji je na neki način i lansirao njegovu uspešnu karijeru, pa ga retko propušta, a poslednjih godina društvo mu pravi životna saputnica.

 

Dok je režiser nosio klasično crno odelo s kravatom i belom košuljom, njegova supruga Danijela Pik bila je jedna od najlepše odevenih dama Festivala ove godine.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO


Ona je, naime, ponela haljinu koja dizajnom podseća na venčanicu, a u pitanju je veličanstvena kreacija čiji je gornji deo pripijen korset oštrih linija i od struka se širi u raskošnu suknu sa šlepom. Da sve bude interesantnije, tu su bretele puštene da padaju pored ramena i efektan dublji šlic.

 

Kventin Tarantino i Danijela Pik na zatvaranju 76. Kanskog festivala
Kventin Tarantino i Danijela Pik na zatvaranju 76. Kanskog festivalafoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Francuska je, inače, vrlo važna za Kventina Tarantina i Danijelu Pik jer je Pariz bio mesto na kom su se dogovorili da se nađu, šest godina nakon prvog susreta, a to je samo jedan detalj njihove predivne ljubavne priče.

 

 

makonda-tracker