božanstvena

Jedan detalj je pretvara u MODNU ČAROBNICU: Haljina Eve Longorije na zatvaranju Kanskog festivala dugo će se pamtiti

0

Juče je svečano zatvoren 76. Kanski festival, a jedna od najvećih zvezda i poslednje večeri bila je savršeno stilizovana glumica Eva Longorija

Eva Longorija na zatvaranju 76. Kanskog festivala
Eva Longorija na zatvaranju 76. Kanskog festivalafoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Američka glumica meksičkog porekla Eva Longorija, otkako se prvi put pojavila 2005. godine u najjeftinijoj haljini u istoriji Kanskog festivala, ne propušta jednu od najvažnijih smotri svetskog filma.


Tako je zvezda serije "Očajne domaćice" bila najzapaženija gošća i 76. Kanskog festivala, a sa svojim stilistom je očigledno pažljivo planirala boravak u Francuskoj jer je svakog dana bila glavna modna vest iz Kana!


Jednu od najlepših kreacija čuvala je za sam kraj, kada se na svečanoj ceremoniji zatvaranja Festivala pojavila u haljini dostojnoj zvezde kakva ona jeste. U pitanju je toaleta s potpisom libansko-italijanskog brenda Tony Ward Couture, u kojoj je Eva Longorija izgledala jednostavno zanosno.


Glumica je ponela crvenu haljinu klasičnog dizajna, koja podseća na glamur starih holivudskih diva.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

 

Ona ima tanke bretele, pripijena je uz telo tako da ističe njenu figuru u obliku peščanog sata, a krasi je vrlo dubok šlic. Dok je Eva koračala crvenim tepihom, pratio ju je raskošan šlep sa volanima, a poseban detalj su svetlucave trake uz porub, koje dodaju notu glamura ovoj posebnoj kreaciji.


Evu je, inače, stilizovala Miv Rajli, jedna od najpopularnijih u svetu poznatih, koja brine i o stilu Adrijane Lime i Megan Foks.

 

 

makonda-tracker