neobično

Jedan trik čini da izgleda kao supermodel: Slavna glumica ima 70 godina, golu haljinu i došla je da vas oduševi

0

Jedan trik čini da joj haljina stoji kao salivena: Slavna glumica ima 70 godina, golu haljinu i gole cipele i došla je da vas oduševi

Izabel Iper na 76. Kanskom festivalu
Izabel Iper na 76. Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Kanski festival, koji se ovih dana održava 76. put, dugo je imao pravilo da su damama na crvenom tepihu zabranjene ravne cipele, ali su se proteklih godina mnoge slavne gošće oglušile o njega.


Najčuvenije je verovatno ono kada je glumica Kristen Stjuart 2017. skinula cipele i nastavila poziranje bosonoga, posle čega je izjavila da više ne može da se očekuje poštovanje takvog modnog zakona od žena kada se od muškaraca ne očekuje da šetaju na štiklama.


Francuska glumica Izabel Iper (70) sada je ponovo pokrenula debatu treba li Kan da vrati pravilo o nošenju štikli na Kroazeti, pojavivši se u neobičnoj obući koja spaja i poštovanje visokih potpetica i Kristenin hod bez obuće!


Iperova je prisustvovala premijeri filma Killers of the Flower Moon, kada se pojavila u crnoj toaleti koju potpisuje modna kuća Balenciaga, a u pitanju je neki oblik tzv. gole haljine.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

Ova kreacija, koja pada do poda, napravljena je od providne tkanine i ukrašena crnim vezenim cvetovima, a ispod nje je nosila pantabodysuit – čuveni kombinezon pomenutog brenda koji pokriva čitavo telo. On deluje tako što preoblikuje figuru, čini da koža izgleda zategnuto, a na prvi pogled nije očigledno da se nosi, pa je savršena zamena za steznike.


Izabel Iper opredelila se za model boje kože, zbog čega je izgledala kao da ne nosi ništa ispod haljine, a sve je upotpunila cipelama Anatomic, takođe s potpisom kuće Balenciaga. Neobičan model izgleda kao stopalo na ekseru, koju imitira visoka štikla, a iako su i ove cipele dostupne u crnoj boji, glumica je odabrala nude varijantu.

 

 

makonda-tracker