lošije od lošeg

Dva MODNA UŽASA za jedan dan: Zvezda čuvene turske serije u Kanu privukla pažnju neobičnim izdanjima

0

Šarmantna glumica svojski se potrudila da bude primećena na Kanskom festivalu, a to joj je i pošlo za rukom – ipak,a nije se nadala ovakvoj reakciji

Vilma Eles na Kanskom festivalu
Vilma Eles na Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Glumica iz serije "Kako vreme prolazi" ovih dana je bila gošća Kanskog festivala, gde se nije proslavila.

 

Nemačka glumica Vilma Eles ima iz sebe desetine uspešnih uloga, ali je domaćoj publici najpoznatija kao Karolin u turskoj sapunici "Kako vreme prolazi", u kojoj je igrala Karolin Akarsu.


Od emitovanja ove serije prošla je decenija, a glumica je u međuvremenu igrala u više turskih serija i postala jedna od najvećih zvezda u ovoj zemlji.

 

Ovih dana Vilma Eles je gošća 76. Kanskog festivala, gde je otišla kako bi podržala režisera Nurija Bilgea Džejlana, koji je predstavio svoj novi film "Na suvoj travi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wilma Elles (@wilmaelles1)


Ipak, iako je reč o vanserijskoj lepotici, Vilma nije ostavila sjajan utisak na crvenom tepihu.

 

Najpre se na premijeri pomenutog ostvarenja pojavila u haljini koju potpisuje brend Sır Tezcan Couture, a u pitanju je poluprovidna, svetlucava i zatvorena kreacija dugih rukava koja u prednjem delu ima predimenzionirani crveni cvet, koji se nastavlja u dugačak šlep.

 

Vilma Eles na Kanskom festivalu
Vilma Eles na Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Iako je Vilma nesumnjivo skrenula pažnju na sebe, ona nije ostavila preterano oduševila, pa se ova kreacija u medijima naziva jednim od većih modnih promašaja u dosadašnjem toku Kanskog festivala, a ona je odmah ponovo "zabrljala" na crvenom tepihu.


Glumica je, naime, fotografisana i na premijeri romantične drame "Maj, decembar", kada se pojavila u svetlucavoj haljini u stilu osamdesetih, a ona je ostavila sličan utisak kao prva – kič.

 

Vilma Eles na Kanskom festivalu
Vilma Eles na Kanskom festivalufoto: ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker