predivno

Minđuše od 12 evra & boja koju bi odobrila i princeza Dajana: Kejt Midlton u najlepšoj košulja-haljini koju smo videli

0

Istu ovakvu haljinu samo u beloj boji nosila je na Vimbldonu 2019. godine

Kejt Midlton u zelenoj košulja-haljini
Kejt Midlton u zelenoj košulja-haljinifoto: Arthur Edwards/The Sun / PA Images / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton je jedna od najstilizovanijih dama u kraljevskim porodicama širom sveta, a to je danas još jednom dokazala.

 

Ona je danas blistala kada se pojavila u centru Ane Frojd u Londonu, gde se pridružila seriji okruglih stolovima o izazovima mentalnog zdravlja sa kojima se danas mladi suočavaju.

 

Princeza od Velsa rekla je decu treba podsticati da nauče veštine mentalnog zdravlja koje će im pomoći ne samo u školi, već u svim aspektima njihovog života.

1 / 6 Foto: Jonathan Brady/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na skupu u Londonu se pojavila u predivno zelenoj košulja-haljini koju potpisuje britanski brend Suzannah, koja je bila jednostavna,a tako efektna.

Strukirana haljina rukava do laktova istakla je princezinu figuru.

 

Midi haljina je inspirisana 1940-im godinama imala je tanak kaišić oko struka što je još jednom istakao taj deo tela, ali i dugmiće po sredini cele haljine.

 

Kreacija čija cena iznosi 3.200 evra princezi od Velsa je stajala savršeno i bez greške.

 

Istu ovakvu haljinu samo u beloj boji, princeza od Velsa je nosila na Vimbldonu 2019. godine, a očigledno je rešila da se treba držati proverenih komada.

 

Ovaj izbor boje haljien i pomalo njen kroj podsetio je sve na jedno od predivnih izdanja princeze Dajane dok je bila trudna sa Vilijamom, pa smo sigurni da bi i njena svekrva i te kako odobrila ovo izdanje Kejt Midlton.

 

Princeza od Velsa je ovu predivnu haljinu iskombinovala sa sandalama u beloj boji i sa crnim špicom koju potpisuje Alessandra Rich, čija cena iznosi 622 evra, a koje su se savršeno uklopile u celu kombinaciju.

1 / 6 Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Današnji stajling Kejt je upotpunila predivnim minđušama Accesorize, koje koštaju 12 evra.

 

Nikome nije promakla ni njena besprekorno isfenirana kosa u talasima i prepoznatljiv osmeh .

 

Kao i uvek, bila je svedeno i uredno našminkana. Sve u svemu, od Kejt Midlton nismo očekivali ništa manje nego čistu desetku.

 

makonda-tracker