blisala

Haljina sirena-kroja optočena stotinama kristala: Alesandra Ambrosio opčinila Kan i sve ostavila bez daha

0

Alesandra Ambrozio zaprepastila je posmatrače čim je zakoračila na crveni tepih 76. Kanskog filmskog festivala.

foto: EPA / Mohammed Badra
foto: EPA / Mohammed Badra

Alesandra Ambrozio zapanjila u velikoj haljini tokom večeri otvaranja Kanskog filmskog festivala na premijeri "Jeanne du Barri".

 

Poznata manekenka blistala je u prozirnoj ružičastoj haljini sa kapuljačom sa blistavim draguljima i dubokim dekolteom na otvaranju festivala.

 

Svoj elegangni izgled dopunila je upečatljivom ogrlicom i minđušama u koje su svi gledali dok je ona samouvereno pozirala pred fotografima.

 


Za ovo važno veče Alesandra je ponela bronzanu paletu šminke koja je naglasila njenu prirodnu lepotu, a karmin boje kože učinio je da izgleda seksi i zavodljivo. 

 

Tamno braon kosu uvila je u elegantnu punđu i čini se da je postigla baš ono što je želela... Sve oči prisutnih bile su uprte baš u nju. 

 

Alesandra je ovog puta imala pomoć stiliste, Amarsana Gendunove, koji je specijalno za nju dizajnirao model haljine sirena kroja koja je bila ukrašena sitnim cirkonima koji su se presijavali pri svakom njenom koraku. 

 

1 / 5 Foto: EPA / Mohammed Badra

 

Haljina manekenke potiče iz kolekcije brenda Elie Saaba za jesen 2005. godine.

 

Couture kroj je nesumnjivo vrhunac viskoke mode, pa ne iznenađuje što je Alesandra odabrala baš ovu vintage haljinu za veče otvaranja.

 

 

makonda-tracker