nerazdvojne

Od prelepe mame – JOŠ LEPŠA ĆERKA! Mezimica Alesandre Ambrozio sa majkom očarala Brazil, a njen stil nije svima po volji

0

Ima tek 14 godina, ali ćerka čuvene manekenke ovih dana je bila glavna zvezda noćnog provoda u Sao Paulu

Alesandra Ambrozio najradije provodi slobodno vreme sa ćerkom Anjom Luizom
Alesandra Ambrozio najradije provodi slobodno vreme sa ćerkom Anjom Luizomfoto: BG004/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Brazilska manekenka Alesandra Ambrozio (41) ovih dana u provod ide u svom omiljenom društvu – sa ćerkom Anjom Luizom!


Devojčica ima tek 14 godina, a proteklih dana uživala je u druženju sa velikim zvezdama i u velikom stilu.


Najpre ju je mama odvela na žurku modne kuće Gucci u Sao Paulu, gde je Alesandra stigla u interesantnoj maksi-haljini dugih rukava, ukrašenoj crnom ružicom, dok je Anja Luzia ponela lepršavi dvodelni komplet sastavljen od pantalona i ogrtača i kratki korset.

 


Sutradan su mama i ćerka nastavile provod, kada je Anja bila Alesandrina pratnja na rođendanskoj žurki brazilske pevačice Anite. Tom prilikom manekenka je ponela pripijenu haljinu sive boje, dok je njena ćerka nosila mini-haljinu s prorezima ispod grudi.

 

Alesandra Ambrozio sa ćerkom Anjom Luizom
Alesandra Ambrozio sa ćerkom Anjom Luizomfoto: msb / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako su mnogi komentarisali da Anjin stil nije prikladan za dete od 14 godina, Alesandra se ne osvrće na komentare i dopušta mezimici da nosi sve što poželi.

 


Nekadašnji Viktorijin anđeo pored ćerke ima i sina Nou (10), a dobila ih je sa američkim biznismenom Džejmijem Mazurom, s kojim je bila u braku od 2005. do 2018. godine.

 

 

makonda-tracker