da li vam se dopada?

Izrezi, DEKOLTE i naglašen seksepil: Poznata manekenka u haljini koju na moru mogu nositi samo HRABRE žene

0

Ona je odabrala vrlo interesantnu kombinaciju, samo najsmelije devojke smeju poneti. 

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka Alesandra Ambrozio na svom Instagram profilu podelila je fotografiju na kojoj pozira na terasi kraj obale mora. Prema označenoj lokaciji ona letuje u Italiji. 

 

Nije mogla da odoli jednoj od najpopularnijih boja ovog leta, ali ne samo to, ona je ostala dosledna i izrezima koji su neverovatni trend i ove sezone. Haljina je bila tako dizajnirana da njen V-izrez naglašava dekolte kao i njen vitak struk, što sve zajedno naglašava njen seksepil. Pun naziv njene kreacije je Dundas Sidra Mango Evening Dress i vredi oko 1400 evra, ali sličnu ovakvu kraciju možete naći i u kućama koje ne spadaju u high-end brendove. 

 

 

To nije sve, haljina ima i duboki šlic koji ističe i njene vitke manekenske noge. Ispod haljine vide se i zlatne sandale, sa vrlo neobičnom potpeticom u obliku trougla, koje potpisuje modna kuća Đuzepe Zanoti i vrede oko 750 evra i one se po svemu sudeći savšreno uklapaju uz kompletan autfit, jer se zlatna boja savršeno slaže uz detalje na haljini koji se nalaze na dekolteu, ali i na leđima. 

 

Na sve ovo dodala je i zanimljiv nakit, odnosno nekoliko prstenja, kao i minđuše. Njena razbarušena kosa može da bude savršena inspiracija svakoj devojci, jer sa ovakvim izgledom jednostavno nikada ne može da pogrešite. 

 

 

 

makonda-tracker