i severini se sviđa pesma majli sajrus?

Gola leđa & kapuljača: Severina u HALJINI pred kojom niko nije ostao RAVNODUŠAN

0

Pevačica Severina je kao muzičku podlogu u videu u kojem vidimo njenu odevnu kombinaciju iskoristila pesmu Majli Sajrus, pa nismo sigurni da li tu postoji neko skriveno značenje ili joj se jednostavno dopada melodija?

Pevačica Severina poznata je po elegantnim kombinacijama koje bi mnoge devojke želele da iskopiraju
Pevačica Severina poznata je po elegantnim kombinacijama koje bi mnoge devojke želele da iskopirajufoto: Instagram/printscreen

Pevačica Severina godinama je na muzičkoj sceni i sve što ona uradi, odjekne u javnosti.

 

Bilo da je u pitanju njen ljubavni život, nove pesme ili modni stajlinzi, ona prosto zna kako da izazove pažnju i učini da sve oči budu uprte u nju.

 

Severina se sinoć pojavila na dodeli godišnje medijske nagrade "Zlatni studio", i kao i obično nije mogla da prođe nezapaženo već naprotiv, njen stajling je bio među najzapaženijim.

 

Kako voli da nosi crnu boju, tako je ona bila sasvim logičan izbor za elegantnu kombinaciju koju je obukla.

U pitanju je dugačka elegantna haljina sa kapuljačom i golim leđima i time učinila da apsolutno svi zastanu kad je ugledaju.

 

Haljina je pratila i istakla njenu idealnu liniju, a što se tiče nakita, pevačica se odlučila za efekne okrugle velike minđuše, sat i narukvicu.

 

Haljine sa kapuljačom su apsolutni hit već godinama, ali nam se čini da će se na ovim prostorima tek nositi i doživeti pravu ekspanziju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Na snimku koji je Severina podelila na svojim društvenim mrežama vidimo je u "ugly" čizmama, ali jasno nam je da je njih nosila samo iza bine i sigurni smo da se odlučila da za ovu kombinaciju i priliku ponese neke elegantne sandale.

 

Ono što nam je privuklo posebnu pažnju jeste muzička podloga koju je Severina odabrala za video koji je podelila na mrežama, a u kojem smo mogli da vidimo njenu savršenu kombinaciju.

 

Naime, ona je iskoristila novu pesmu Majli Sajrus "Flowers" koja je prava "osvetnička pesma" pevačicicnom bivšem suprugu, glumcu Lijamu Hemsvortu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Ne znamo da li je Severina ovu podlogu odabrala jer joj se dopada melodija ili postoji neko skriveno značenje.

 

makonda-tracker