da li vam se dopada?

Puno glamura, sjaja i RASKOŠNIH haljina: Sve žene blistale, ali jedna je POSEBNO ODUŠEVILA

0

Brazilska manekenka je ostavila sve bez daha. 

foto: EPA/ SEBASTIEN NOGIER
foto: EPA/ SEBASTIEN NOGIER

Na trećoj večeri 75. Filmskog festivala u Kanu crvenim tepihom prošetale su dame u raskošnim haljima koje su ceo svet bacile na kolena pred njihovom lepotom. 

 

 

Kako javljaju mediji najveću pažnju na projekciji filma "Armageddon Time" privukla je brazilska manekenka Alesandra Ambrozio koja je raskošnom belom haljinom sa zanimljivim detaljima na gornjem delu tela iznenadila sve. 

 

Uspela je svi pogledi budu uprti u nju i da u spektakularnoj haljini oduševi prisutne. Neklesani dijamanti na njenom telu savršeno su ukrasili njenu savršenu figuru. 

 

Aleksandra Ambrosio, Aleksandra Ambrozio, Alesandra Ambrozio
foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

 

To nije sve, dodala je i duge bele rukavice koje su naglasile glamuroznost koju je želela da istakne, a tu je i interesantan nakit koji je smo zaokružio njen neverovatan izgled. 

 

Ali to nije sve, na crvenim tepihu je bila i glumica Dipika Padukone koja je već sa nekoliko svojih izdanja uspela da oduševi publiku u Kanu. 

 

1 / 7 Foto: EPA/ CLEMENS BILAN

 

A sada se pojavila u raskošnoj crvenoj haljini koja je bila zanimljivo dizajnirana, a uzgred ima i dekolte koji ističe njen seksepil. 

 

Dipika Padukone
foto: EPA/ Guillaume Horcajuelo

Na crvenom tepihu se pojavila i Talija Storm u nijansi koja će definitivno biti neverovatni hit u ovog leta, a njena haljina stvorena je za žene koje žele da naglase svoju lepotu i savršenu figuru. 

 

Kanski festival
foto: EPA/John Phillips / POOL

 

Bilo je još mnogo svetski poznatih lepotica koje su želela da ostave snažan utisak na publiku, a kako su one izgledale možete videti u galeriji: 

 

1 / 11 Foto: EPA/ Guillaume Horcajuelo

 

 

makonda-tracker