SAVRŠENA LETNJA KOMBINACIJA

Navikli smo da je viđamo u ŠTIKLAMA: Ovako Viktorija Bekam nosi RAVNE sandale (FOTO)

1

Iako su njeni stajlinzi gotovo nezamislivi bez štikli, elegantna Britanka dokazala je da izgleda sjajno i kad ne nosi potpetice.

Viktorija Bekam
Viktorija Bekamfoto: profimedia

Bivša Poš Spajs s vremenom je izgradila status modne ikone, a njene odevne kombinacije su inspiracija zaljubljenicima u modu širom sveta.

 

Iako je najčešće viđamo u elegantnim pantalonama, Viktorija je pokazala kako joj odlično stoje i duge suknje koje su već nekoliko sezona omiljen izbor svik koji prate modne trendove.

 

Viktorija Bekam
Viktorija Bekamfoto: Profimedia

Uvek besprekorno doterana, Viktorija se prošetala gradom u savršenoj letnjoj kombinaciji, spojivši lepršavu košulju s ležerno podvrnutim rukavima i maksi suknju iz sopstvene prolećne kolekcije.

 

Iako su njeni stajlinzi gotovo nezamislivi bez štikli, elegantna Britanka dokazala je da izgleda sjajno i kad ne nosi potpetice, jer je ovu dnevnu kombinaciju upotpunila udobnim belim sandalama s potpisom prestižnog brenda Selin.

 

Viktorija Bekam
Viktorija Bekamfoto: Profimedia

Besprekoran izgled je upotpunila sunčanim naočarima, omiljenom klač torbom u boji konjaka takođe sa ličnim potpisom, zlatnim satom i hit frizurom, ležernim bobom.

 

Za to je vreme njen suprug Dejvid je u Londonu birao poklon za njihovu najmlađu ćerku Harper, koja će sedmi rođendan proslaviti 10. jula.

 

 

 

 

makonda-tracker