U TRENDU

Srcoliki izrez, puf rukavi, boja koja odiše elegancijom: Nataša Ninković u MAKSI HALJINI koja briše centimetre

0

Nataša Ninković voli svedene modne kombinacije, a ova je pun pogodak 

foto:  Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata glumica Nataša Ninković i ove godine imala je pune ruke posla. Njen vredan rad i trud nisu ostali neprimećeni, a na proslavi 75. rođendana Jugoslovenskog dramskog pozorišta blistala je u prelepoj crnoj haljini.

 

Za Natašu smo već mnogo puta mogli da primetimo da voli sveden stil i jednostavnost. Ova haljina je sve to, a ipak je tako posebna.

 

Naime, lepa glumica se za ovaj važan dan dugo spremala, a odabir haljine nije bio lak. Na kraju, ona je odlučila da ponese crnu haljinu sa srcolikim izrezom koji je blago otkrivao njen dekolte. Neobični nabrani puf rukavi dali su dozu elegancije.

 

 

Haljina je pratila liniju tela blago se sužavajući u struku, što čini da telo vizuelno izgleda mršavije i oblikovanije. Ova maksi haljina koja je padala gotovo do njenih nožnih članaka činila je da glumica izgleda prelepo.

 

Nataša Ninković u svednoj crnoj kombinaciji oduševila sve
Nataša Ninković u svednoj crnoj kombinaciji oduševila sve foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Ceo autfit upotpunila je neprovidnim crnim čarapama i cipelema krem boje. Od nakita lepa glumica nije imala ništa, a svoju kosu isfenirala je tako da dobije na volumenu.

 

Savrešenom crnom haljinom Nataša Ninković oduševila kolege
Savrešenom crnom haljinom Nataša Ninković oduševila kolege foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Čini se da iako ne mari mnogo za modu Nataša retko kada pravi promašaje. Ona se drži isprobanih stajlinga i uvek se trudi da se dobro oseća u onomo što nosi, jer jedino tada je opuštena i spremna na sve izazove. 

 

Godišnje nagrade Jugoslovenskog dramskog pozorišta dobili su glumice i glumci: Anita Mančić za ulogu Ikonije u predstavi „Čudo u Šarganu“, Sanja Marković za ulogu Cmilje u predstavi „Čudo u Šarganu“, Nenad Jezdić za naslovnu ulogu u predstavi „Razvojni put Bore šnajdera“ i ulogu Prosjaka u predstavi „Čudo u Šarganu“, Milan Marić za ulogu Edipa u istoimenoj predstavi, Nataša Ninković za ulogu Jokaste u predstavi „Edip“, Marko Radojević za ulogu Pevača u predstavi „Edip“, Jovana Belović za ulogu Lavinije u predstavi „Tit Andronik“, Sloboda Mićalović za ulogu Ona u predstavi „Vatre“, Milena Vasić za ulogu Fedre/Magdalene u predstavi „Vatre“ i Nataša Tapušković za ulogu Sapfo/Terapeutkinje u predstavi „Vatre“.

 

 

makonda-tracker