ko ume - ume

Krije višak u predelu stomaka i struka i privlači poglede: Modni trik Sofije Vergare koji će kopirati i influenserke

0

Najveća zaljubljenica u animal print sada se pojavila u nezaboravnom stajlingu koji je istovremeno i decentan i upečatljiv. Kako je to moguće?

Džo Manganijelo i Sofija Vergara na nedavnoj žurki magazina Vanity Fair posle dodele Oskara
Džo Manganijelo i Sofija Vergara na nedavnoj žurki magazina Vanity Fair posle dodele Oskarafoto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Ako kolumbijska glumica Sofija Vergara nečemu ne može da odoli, to je bez sumnje animal print!


Nosi ga u svim mogućim varijantama, nijansama i prilikama, a samo proteklih sedmica videli smo je u zebrastom odelu, haljini istog dizajna, zatim u zebrastoj suknji, tigrastom mantilu...


Sofija definitivno uživa u ispoljavanju divlje strane svoje ličnosti na ovaj način, a sada je pokazala još jedan vrlo šik način da se nosi životinjski dezen.

 


Glumica je pre nekoliko dana viđena na putu ka setu šou programa "Amerika ima talenat", gde se pojavila u vrlo udobnoj i šik odevnoj kombinaciji crno-bele boje.

 

Ona je izgledala zanosno u jednostavnim belim patikama i dubokim crnim pantalonama širih nogavica, koje su elegantne, a ipak izuzetno komotne. To je kombinovala majstorski – sa naizgled nespojivim crno-belim gornjim delovima odeće.

 

1 / 5 Foto: sofiavergara, Instagram


Izbor Sofije Vergare je, naime, bila crno-bela bluzica sa decentnom crnom čipkom oko dekoltea, model zebrastog printa koji je uvukla u pantalone i postigla naizgled nehajan, ali sjajan utisak. Preko toga je obukla još jedan komad sa životnjskim dezenom – dugačak mantil sa leopard printom.

 

Sofija Vegara posle snimanja emisije 'Amerika ima talenat'
Sofija Vegara posle snimanja emisije "Amerika ima talenat"foto: BG026/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njen trik je u tome što su oba ova komada u istim nijansama i vrlo sitnih šara, pa je ipak postigla da izgleda svedeno, onoliko koliko je to moguće kada nosite animal print.


Sofija je, uz to, odabrala blago strukirani mantil, koji u kombinaciji sa dubokim i tamnim pantalonama stvara iluziju struka i čini da izgleda još vitkije. Uz to, bluzu je uvukla u pantalone, a potom izvukla tek toliko da ima još više prostora oko stomaka.

 

Eto sjajnih trikova ako želite da sakrijete koji kilogram viška.

 

I, za kraj, evo vam još malo fotografja Sofije Vergare jer... Pa, to je Sofija Vergara!

 

1 / 9 Foto: The Hollywood Jr / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker