icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

koji kamen odgovara vašem znaku?

VREME JE ZA AKCIJU: Sa nekim od ovih poludragih kamenja sigurno ćete uneti dobru energiju i radost!

Ovo je pogodan period kada je potrebno da prođete kroz one prepreke koje vas sprečavaju da napravite uspeh kakav želite. I sami ste svesni da svaka prepreka ima svoju slabu tačku, a na vama je da pronađete gde se ona tačno nalazi. Ono što je sigurno, spremni ste da napravite poteze. Kako biste sebi olakšali to uzbudljivo rešavanje, nabavite poludragi kamen koji će vas u svakom trenutku štiti i davati dobru energiju.

foto: Oksana Lyskova / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Oksana Lyskova / Alamy / Alamy / Profimedia

Za poludrago kamenje se veruje još od davnina da držanje i nošenje blizu sebe kao amajlije ima snažno pozitivno dejstvo po čoveka, jer pre svega utiče pozitivno na raspoloženje i energiju. Kako biste našli odgovarajući kamen potreno je da ga izaberete na osnovu intuicije ili najednostavnije na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

 

  • Hematit odgovara Ovnu, Vagi, Škorpiji i Jarcu
Ogrlica
foto: Promo

Cena hematita sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga možete naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

  • Kalcedon odgovara Blizancima, Škorpiji i Strelcu
Ogrlica
foto: Promo

Kalcedon je amajlija za zdraviji organizam. Čuva od slabosti, melanholije i različitih vrsta bolesti. Leči grlobolju, glavobolju, groznicu, prehladu, kašalj, gnojne rane. Podstiče stvaranje crvenih krvnih zrnaca i funkciju koštane srži. Utiče na poboljšanje opšteg stanja organizma.

 

Cena kalcedona sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

  • Citrin odgovara Blizancima, Devici, Vagi i Vodoliji
Ogrlica
foto: Promo

Koristi se protiv depresije, podstiče dobro raspoloženje, podiže samopouzdanje. Donosi više energije i elana, povećava libido i donosi odlične rezultate na seksualnom polju.
Daje najbolje rezultate ako ga nose oba partnera.


Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd , OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

  • Ametist odgovara Škorpiji, Strelcu, Vodoliji i Ribama
Ogrlica
foto: Promo

Privlači obilje i bogatstvo pa se često koristi i kao podrška u igrama na sreću. Pomaže u slučaju menstrualnih problema, pojačava memoriju, reguliše krvni pritisak i koristi se protiv gojenja. Smiruje živce i čuva srce.

 

Cena ametista sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Ogrlica
foto: Promo

Ružičasti kvarc podstiče ljude na bezuslovnu ljubav prema sebi i drugima. Posebno je koristan osobama koje su izložene emocionalnim stresovima. Doprinosi smanjenju telesne mase, lečenju kožnih bolesti izazvanih psihosomatskim poremećajima.

 

Pospešuje cirkulaciju. Posebno je namenjen ženama koje su izložene stresu. Trebalo bi da ga ima svaki dom.
Cena ružičastog kvarca sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd , OVDE ga poručite, ili ozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

  • Onix odgovara Jarcu,Lavu, Strelcu i Vodoliji
Ogrlica
foto: Promo

Pomaže rast kose, jača nokte, poboljšava krvotok, naročito onima koji pate od hladnih ruku i nogu. Očne bolesti, gluvoća i bolesti uha pa i osetljivost na promene vremena i apatija mogu se ublažiti i izlečiti oniksom. Ublažava melanholiju, depresiju i negativne uticaje zračenja zemlje, zlih ljudi i crne magije.


Cena Onixa sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Ogrlica
foto: Promo

Pojačava životnu energiju. Deluje antidepresivno i umirujuće. Pomaže obolelima od jetre, leči astmu i bronhitis. Štiti od uroka i crne magije. Leči migrenu, jača funkciju malog mozga, pomaže u slučaju duševnih bolesti, a psihi obezbeđuje stabilnost.

 

Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Ogrlica
foto: Promo

Doprinosi viđenju prave istine. Daje sposobnost praštanja i razumevanja. Pomaže nam da budemo iznad problema, oslobađa psihu od stranih uticaja. Koristi se kako bi se smirile napete situacije i svađe. Donosi harmoniju i blagostanje.

 

Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, a OVDE ga možete poručiti ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

* Dostava je BESPLATNA.