ide uz (skoro) sve

VOG kaže – JEDINA je koja vam treba za proleće: Kejti Holms ponela jaknu koja se u Srbiji prodaje na svakom koraku

0

Nije skupa, praktična je i ide uz maltene sve! Ovo je jakna koja će se verovatno nositi zauvek u prelazno doba godine

Kejti Holms spada u street style kraljice među poznatim ličnostima
Kejti Holms spada u street style kraljice među poznatim ličnostimafoto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Topliji dani su stigli, zimske jakne su odložene, kaputi im se polako pridružuju, a došao je trenutak za omiljenu modnu sezonu!


Prelazno vreme omogućava nam mnogo eksperimentisanja i korišćenja mašte, pre svega zahvaljujući slojevima, a jedna kvalitetna tanka jakna u tome može da bude velika pomoć da se postigne trendi izgled.


Američki magazin Vog, vodeći autoritet kada je reč o modnim trendovima, najavio je običnu prošivenu jaknu kao odevnu predmet kog nećemo moći da se zasitimo tokom proleća 2023. godine, a Kejti Holms je odmah nabavila najpraktičniji model!

 

Vog je još u februaru pisao da će ubedljivo najpopularnije i najzahvalnije za kombinovanje biti prošivene tanke jakne sa četvorougaonim proštepom, a izbor Kejti Holms za šetnju Njujorkom bila je ona koju potpisuje modna kuća Rag & Bone.

 

Prošivena lagana jakna za prolećnu sezonu izbor je Kejti Holms za dan u gradu
Prošivena lagana jakna za prolećnu sezonu izbor je Kejti Holms za dan u gradufoto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Reč je o jednostavnoj maslinastozelenoj jaknici u kojoj smo je viđali i početkom jeseni, vrlo praktičnom modelu za svaki dan, koji glumica obično nosi sa farmerkama i pantalonama, dok obavlja svakodnevne obaveze po gradu.


Ovog puta Kejti je kombinovala svoju laganu prolećnu jaknu sa farmerkama nešto širih nogavica, belom košuljomo i udobnim patikama brenda Chloe, a svemu je dodala teget sportski kačket i crnu kašnicu.

 

Dan ranije, isti model jakne nosila je sa širokom belom trenerkom.

 

Kejti Holms pronašla je prolećnu jaknu savršenu za svaki dan
Kejti Holms pronašla je prolećnu jaknu savršenu za svaki danfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Iako se svojski trudila da gleda svoja posla, Kejti nije uspela da umakne paparacima, pa smo dobili priliku da vidimo još jedan njen stajling za ležerne prilike. Najbolje od svega je što se ovakvi modeli prolećnih jakni prodaju na svakom koraku, srpske prodavnice su preplavile odavno, a vrlo su pristupačne!

 

U galeriji pogledajte još neke od inspirativnih oodevnih kombinacija Kejti Holms.

 

1 / 7 Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

makonda-tracker