bez grudnjaka

Među najbolje obučenima na dodeli Oskara – SRPKINJA! Nina Seničar u haljini koja nije za stidljive protresla Holivud

0

Glumica i voditeljka Nina Seničar se na "Vanity Fair" žurci pojavila u izazovnoj zelenoj haljini.

Nina Seničar
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Sinoć je održana 95. dodela Oskara u prepunom losanđeleskom Dolbi teatru.

 

Brendan Frejzer, Mišel Jeo, Džejmi Li Kurtis i Kiju Hui Kvanu samo su neki od dobitnika ove prestižne nagrade, glumci koji su svojim talentom i umećom zauvek ispisali stranice istorije filma.

 

Kao i uvek nakon višesatnog programa ovogodišnjeg Oskara, održava se "Vanity fair" žurka, koja je takođe spektakularna, a atmosfera je daleko opuštenija, jer je tenzija i iščekivanje pobednika spaslo.

 

Među brojnim poznatim ličnostima koje su se pojavile na žurci i pokazale svoje maštovite modne kombinacije, pojavila se i srpska voditeljka i glumica Nina Seničar.

Lepa Novosađanka je poznata po svom istančanom ukusu i prefinjenom stilu, a uvek kada se pojavi na javnom događaju odnese svu pažnju svojom kombinacijom.

 

Podsetimo se samo Zlatnog Globusa ove godine kada se pojavila u raskošnoj toaleti koju potpisuje modna kuća Dolce & Gabbana, što je njen najčešći izbor kada su u pitanju posebne prilike.

 

Reč je o dugačkoj kreaciji od pliša, u prelepoj burgundi nijansi, i to modelu koji pada ravno uz telo i ima smeo šlic sa strane.

 

Nina Seničar
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Za sinoćnu žurku "Vanity Fair" glumica i voditeljka je odabrala potpuno drugačiju toaletu, a bila je podjednako zapažena.

 

Nina Seničar se na žurci pojavila u društvu surpuga, glumca Džeja Elisa i zasenila sve prisutne svojojm pojavom.

 

Za ovu priliku je obukla zelenu haljinu bez grudnjaka koju potpisuje modna kuća Alberta Ferretti, čija je komade i ranije nosila i koja ima interesantne proreze u prednjem delu. U pitanju je haljina iz kolekcije za proleće i leto 2023. godine izrađena od šifona i tako lepršava!

 

Nina Seničar, Dodela Oskara 2023
foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oni su otkrili Ninin stomak i prikazali i njen izvajan stomak što i ne čudi kada je svojevremeno otkrila da je svakodnevni trening deo njene rutine

 

Nina Seničar
foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Što se tiče frizure, glumica je pustila da joj kosa pada niz ramena u blagim talasima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Ninin suprug se odlučio za odelo koje se sastojalo od crnih pantalona i košulje, kao i sivog sakoa, koji je bio unikatan zbog rajsfešlusa koji je imao sa strane. 

Nina Seničar, Džej Elis, Vanity fair 2023
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Nina Seničar dokazano blista u svakoj prilici i pleni pažnjom, a neke od najupečatljivijih stajlinga pogledajte u našoj galeriji koja sledi:

1 / 7 Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

makonda-tracker