smelo, a ipak tako jednostavno

Čim je zakoračila, svi pogledi su ostali prikovani za nju: Kejt Midlton u izdanju koje bi i Anu Vintur ostavilo bez daha

1

Princeza od Velsa zasenila je sve najnovijim upečatljivim stajlingom koji se lako kopira 

foto: GEORGE ROGERS-POOL / Sipa Press / Profimedia
foto: GEORGE ROGERS-POOL / Sipa Press / Profimedia

Princ od Velsa Vilijam i njegova suprugu princeza Kejt Midlton još jednom su pokazali koliko su skladan par, čak i kada su na suprotnim stranama.

 

Njih dvoje su otputovali na stadion Prisipaliti u Kardifu na ragbi meč Velsa protiv Engleske. I to ništa ne bi bilo čudno, da njih dvoje nisu ovog puta odlučili da navijaju za protivničke timove. 

 

Princ Vilijam (40) je pokrovitelj Velške ragbi unije od 2016. godine, dok princeza Kejt (41) podržava Englesku kao pokrovitelja Ragbi fudbalske lige i Ragbi fudbalske unije.

 

Za popodnevni izlazak, Kejt je nosila crveno-beli kaput krupnog pepito dezena od tvida koji je kreirala Ketrin Voker. Inače, ovo nije prvi put da Kejt nosi ovaj kaput. Prvi put ga je obukla 2018. tokom putovanja u Švedsku.

 

Ispod njega je imala jednostavnu crnu rolku, a ceo stajling je upotpunila crnim kožnim rukavicama, malom belom torbom. Ceo autfit je upotpunila crnim čizmama na visoku štiku i izgladala je veoma, veoma moćno.

 

U međuvremenu, Vilijam se pojavio u jednostavnom crnom kaputu, koji je opremio živopisnim crvenim šalom oko vrata. Ispod, kraljevski je nosio plavo odelo i crvenu kravatu.

 

1 / 3 Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Prošlog februara, kraljevski par je sa svojim najstarijim sinom, princom Džordžom, sa tribina posmatrao kako Engleska igra protiv Velsa na stadionu Tvikenhem, gde je Kejtin tim došao do pobede.

 

Princ Vilijam je tradicionalno navijao za Vels u ragbiju, ali za Englesku u fudbalu - ali nakon što je postao princ od Velsa nakon smrti svoje bake kraljice Elizabete, taktično je navijao za oba tima na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu.

 

- Navijam za oboje. Više navijam za Englesku u fudbalu, ali za Vels u ragbiju - rekao je princ Vilijam upitan o svojim ukorenjenim interesima na globalnom fudbalskom turniru, koji je na kraju osvojila Argentina.

 

- Kada sam odrastao, Vels nije dobro prolazio na turnirima. Dolazak na Svetsko prvenstvo je velika stvar, a ja ću podržati Vels tokom tog procesa - diplomatski je odgovorio tada on.

 

Rivalstvo kraljevskog para u ragbiju je prilično novo — Kejt je preuzela ulogu pokrovitelja Ragbi fudbalske lige i Ragbi fudbalske unije početkom 2022. Uloga je ranije pripadala princu Hariju.

 

Ppokroviteljstvo je prešlo na Kejt nakon što su se princ Hari i Megan Markl povukli iz svojih kraljevskih uloga i preselili se u Kaliforniju. Kejt se veoma brzo uklopila u ulogu, pridruživši se treningu u februaru 2022. godine.

 

 

 

makonda-tracker