predivne

U Srbiji ih ima u svakoj radnji i po niskim cenama: Omiljene čizme Džej Lo su SUPERTRENDI, udobne i idu uz sve

0

U poslednje vreme Dženifer Lopez nosi samo ove čizme, a kombinovala ih je s helanka i rolkom, zatim s pantalonama i sakoom, pa i s trenerkom

Dženifer Lopez u poslednje vreme ne skida udovne ravne čizme na pertlanje
Dženifer Lopez u poslednje vreme ne skida udovne ravne čizme na pertlanjefoto: mcla@broadimage / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svetske zvezde poput Dženifer Lopez retko nose više puta istu obuću i odeću i uglavnom sebi dozvoljavaju da u stajlinzima ponavljaju samo torbe (mada i to retko).


Ipak, kada ih neki komad posebno oduševi, ni one ne mogu da odole mogućnosti da ga kombinuju na više načina, a Džej Lo su upravo tako očarale udobne čizme za svaki dan koje ne skida u poslednje vreme.


Latino zvezda preferira vrtoglavo visoke potpetice, a nije joj strano da nosi platforme i igla-štikle u kojima deluje nemoguće hodati, ali kad god joj zatreba udobnost ona se okreće svojim pouzdanim ravnim čizmicama na pertlanje.

 

U galeriji pogledajte na koliko ih je interesantnih različitih načina Dženifer nosila ovih dana.

 

1 / 5 Foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia


Proteklih nedelja više puta smo pevačicu i glumicu videli u istom modelu čizama od prevnute kože, a njen izbor je par obuće koji potpisuje brend Brunello Cucinelli.

 


Dženiferine čizme namenjene su dugom pešačenju, praktične su i u gradiu u na nezgodnom terenu za hodanje u prirodi. Izrađene su od smeđeg antilopa, sa toniranim kožnim detaljima, imaju pletene perle, sežu do sredine lista i zakopčavaju se rajsferšlusom sa strane.

 

Džej Loj je odabrala neutralne bež čizmice, koje su ukrašene ručno prišivenim monili perlicama.

 

 

Njihova cena iznosi nešto manje od 1.550 američkih dolara, odnosno nešto više od 170 hiljada dinara.


Naravno, slični modeli dostupni su po znatno nižim cenama i u Srbiji se produaju maltene u svakoj prodavnici obuće, a ovake čizme su mudra investicija jer se lako kombinuju i možete ih nositi na bezbroj načina.

 

Čizme na pertlanje namenjene dugom pešačenju nova su omiljena obuća Dženifer Lopez
Čizme na pertlanje namenjene dugom pešačenju nova su omiljena obuća Dženifer Lopezfoto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Samo Džej Lo se u njima pojavila noseći svetlobraon trenerku, sako i pantalone i helanke i rolku, a svaki put ih je spojila s tašnom Hermes Birkin.

 

 

makonda-tracker