zaljubljeniji nego ikad

Retko se pojavljuju zajedno i svaki put razneže fanove: Jovana Stojiljković i Goran Bogdan zablistali na crvenom tepihu

0

Među poznatim ličnostima koje su se pojavile na otvaranju 51. FESTA bio je i jedan od najpoznatijih parova u regionu, Jovana Stojiljković i Goran Bogdan.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumac Goran Bogdan možda je izostao sa premijere prve epizode serije "Južni vetar" u kojoj glumi njegova izabranica Jovana Stojiljković i time zabrinuo javnost da li je sve u redu u njihovoj skladnoj vezi, ali večeras se pojavio na otvaranju 51. Festa sa svojom partnerkom i kao i uvek oduševio.

 

Mlada glumica Jovana Stojiljković koja će se naći i u žiriju ovogodišnjeg Festa odabrala je za večeras, čini nam se isprobanu modnu kombinaciju.

 

Za crveni tepih gotovo uvek odabere crnu boju što je uvek nepogrešivo elegantan izbor.

 

Ona se večeras pojavila u svom omiljenom modelu pantalona, zvoncaricama, a preko je imala duži sako sa šljokicama što je celom stajlingu dalo glamuroznu notu. 

1 / 5 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Ovom kombinacijom je istakla svoju vitku figuru.

 

Za razliku od nje, Goran Bogda se odlučio za malo ležernije izdanje te se na crvenom tepihu pojavio u farmericama, majici i kožnoj jakni koja nikada ne izlazi iz mode, a svima su privukle pažnju i poluduboke kožne cipele koje su na efektan način zaokružile celu kombinaciju.

 

Ko je sve bio večeras na otvaranju 51. FESTA pogledajte u galeriji koja sledi:

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

 

 

 

makonda-tracker