ne ostavlja ravnodušnim

Mini-haljina + masivni ogrtač: Anja Tejlor Džoj u kreaciji koju svi gledaju BEZ TREPTANJA

0

Glumica Anja Tejlor Džoj bila je sinoć u Londonu jedna od najzapaženijih dama na crvenom tepihu. Neki su razočarani njenim izdanjem, drugi oduševljeni, a jedno je sigurno: njena mini-haljina koja ističe obline i džinovski ogrtač nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Glumica Anja Tejlor Džoj bila je jedna od najzapaženijih dama na crvenom tepihu u Londonu.
Glumica Anja Tejlor Džoj bila je jedna od najzapaženijih dama na crvenom tepihu u Londonu.foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sinoć su u Londonu održane 76. BAFTA nagrade. Kejt Blanšet i Ostin Batler su osvojili nagrade za najboljeg glumicu/glumca u ostvarenjima "Tar" i "Elvis", a film koji je ubedljivo najviše nagrada osvojio je nemačka ratna drama "Na zapadu ništa novo".

 

I kao što to obično biva slučaj kada su veliki događaji u pitanju, možda i više nego o samim nagradama, pričalo se o poznatim ličnostima koje su prodefilovale crvenim tepihom.

 

Kejt Blanšet se odlučila za staru haljinu koju je nosila na dodeli Oskara 2015. godine, Ketri Zita Džouns je zablistala u kreaciji boje starog zlata, a ubedljivo najzapaženija među glumica bila je Anja Tejlor Džoj.

1 / 6 Foto: Mike Raison / dmg media / Profimedia

Mlada američka glumica koja je postala poznata po ulogama u serijama "Damin Gambit" i "Peaky Blinders", uvek se trudi da bude unikatna na crvenom tepihu, a to je i ovoga puta bio slučaj.

 

Ona se odlučila za mini-haljinu modne kuće "Schiaparelli" od pliša, a u boji šampanjca koja je istakla sve njene obline i atrubute.

 

Zanimljive detalje na haljini su predstavljale četiri mašne takođe od pliša.

1 / 5 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poseban pečat celoj kombinaciji dao je masivni ogrtač u istoj nijansi i od istog materijala, koji je stavila i preko glave, a koji je imao efekat krune. 

 

Uz ovu neobičnu kreaciju glumica je iskombinovala sandale u istoj nijansi, a ceo izgled je zaokružila neobična ogrlica. 

 

Neki smatraju da ju je ovaj ogrtač "progutao", neki da je cela kombinacija potpuni fijasko, dok su njeni fanovi oduševljeni.

 

Jedno je sigurno: nećete ostati ravnodušni pred njenim izdanjem i nećete znati u koji detalj pre da gledate.

 

makonda-tracker