ovo je savršenstvo

Beograđanke će obradovati ovaj trend! Torba po ukusu (bukvalno) svake žene postoji – i našla ju je Anđelina Džoli

0

Elegantna, ali nije premala, efektna, ali nije napadna, u nju staje baš sve, a izgleda tako damski... Savršena torba nije samo san, ako pitate Anđelinu Džoli.

Anđelina Džoli ne eksperimentiše previše s modom,  ali jednu važnu promenu koju postepeno uvodi obožavamo!
Anđelina Džoli ne eksperimentiše previše s modom, ali jednu važnu promenu koju postepeno uvodi obožavamo!foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Iako su i dalje vrlo popularne, čini se da mini i mikro-tašne nisu dominantne kao ranije i da nam se ponovo smeši – era modne praktičnosti!


Sve češće se poznate dame za obavljanje svakodnevnih obaveza okreću pouzdanim velikim torbama, u koje može da stane baš sve što može da nam zatreba! Jedna od njih je i holivudska glumica Anđelina Džoli (47), poznata proteklih godina po svedenom i vrlo otmenom stilu, koja minijaturne damske tašnice rado zameni praktičnim tote modelima.


Ovih dana, zvezda filmova "Skupljači kostiju", "Lara Kroft" i "Solt" boravila je u Njujorku, gde je viđena u društvu ćerke Zahare Džoli-Pit.

 

Anđelina Džoli i Zahara Džoli-Pit su jedna drugoj omiljene drugarice za šoping
Anđelina Džoli i Zahara Džoli-Pit su jedna drugoj omiljene drugarice za šopingfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Anđelina je juče uslikana dok je ćerkom izlazila iz automobila na Menhetnu, kada je izgledala vrlo šik u tamnosivim poslovnim pantalonama širokih nogavica i vunenom maksi-kaputu sive boje.

 

I pored toga i kvalitetnih kožnih Valentino čizmica sa stabilnom štiklom, ključni deo glumičinog stajlinga bila je crna torba modna kuće Saint Laurent, koja je savršen primer kako elegancija i glamur mogu da se uklope u stil za svaki dan.

 

Saint Laurent torba i Valentino čizme - izbor Anđeline Džoli za trendi dan u Njujorku
Saint Laurent torba i Valentino čizme - izbor Anđeline Džoli za trendi dan u Njujorkufoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Izbor Anđeline Džoli bila je tašna ICARE, čija cena iznosi vrtoglavih 4.900 dolara. Nekadašnja veganka odlučila se za model od jagnjeće kože, i to najveći u ponudi.

 

Tote torba Anđeline Džoli, ICARE model kuće SAint Laurent
Tote torba Anđeline Džoli, ICARE model kuće SAint Laurentfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumicu je očarala proštepana torba koja može da se nosi podignutih ili spuštenih stranica oko ručki. U pitanju je klasična "bunar-torba" sa samo jednom pregradom, koja je zgodna kada morate da provedete mnogo vremena van kuće u toku dana, a ima i dodatu mini-tašnu koja može da se skida.

 

Slavna glumica je, inače, napravila pravu revoluciju u svom načinu odevanja otkada ima pomoć stiliste za svako svoje javno pojavljivanje! U galeriji pogledajte još neka izdanja Anđeline Džoli koja su privukla pažnju u poslednje vreme.

 

1 / 8 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

makonda-tracker