moderna i unikatna

Ne zna se šta je EFEKTNIJE - TORBA ili SAKO: Severina OČARALA stajlingom od kojeg influenserkama zastaje dah

1

Kada je moda u pitanju Severina je neko ko  ne propušta priliku da ponese novotarije, pa je za mnoge baš ona kraljica stila 

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković ne prestaje da nas iznenađuje prelepim i modernim odevnim kombinacijama.

 

Sve oči istinskih ljubitelja mode svakodnevno su uprte u nju, a ona pokazuje neverovatnu energiju i spremnost da ide uvek korak ispred svih. 

 

 

Ovog puta, lepa Splićanka, odlučila je da podigne infuenserke na noge objavivši na društvenim mrežama fotografiju u ultramodernom izdanju kojem dominiraju efektni detalji. 

 

Naizgled obično odelo ona je pretvorila u autfit za pamćenje. Odabrala je boje koje najbolje opisuju jesen, a savršeni detalji učinili su da izgleda kao da je sišla s neke od svetski poznatih modnih lista. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Kako bi razbila monotoniju bež boje, Severina je na pantalone sa visokim strukom stavila upečatljivi narandžasti kaiš. On ne samo da je istakao njen vitak struk, već je celoj kombinaciji dao posebnu dozu šarma.

 

Kako bi celom izgledu dala primesu sportskog i opuštenog pevačica je ponela prelepi kačket i pustila kosu da ispod njega slobodno pada preko leđa i ramena. 

 

Ipak, detalj koji je mnogim damama odmah zapao za oko bila je prelepa torba u više boja, koja se savršeno uklopila uz odelo, majicu i kačket. Jednostavno, prepuno detalja, otmeno i savršeno... A šta vi kažete?

 

 

makonda-tracker