ona sija!

Romantična haljina i osmeh srećne mame: Hana Huljić i Petar Grašo krstili ćerku, a o jednoj fotografiji se posebno priča

0

Na svoju prvu godišnjicu braka, popularni par rešio je da u intimnoj atmosferi krsti svoju ćerkicu Albu

Hana Huljić i Petar Grašo bili su elegantni i tokom nedavne posete Beogradu
Hana Huljić i Petar Grašo bili su elegantni i tokom nedavne posete Beogradufoto: Stefan Stojanović

Početkom prošle godine nije na Balkanu bilo veće vesti od venčanja pevača Petra Graša i muzičarke Hane Huljić, ćerke Tončija i Vjekoslave Huljić, koji su reklo jedno drugom "da" 17. februara 2022.


Sada je ovaj poznati par na godišnjicu braka u krugu najbližih upriličio krštenje njihove ćerkice Albe, koja je došla na svet prošlog leta.


Hana i Petar okupili su svoje najmilije u jedno restoranu u Splitu, a među zvanicama su bili košarkaš Dino Rađa sa suprugom i mnogi drugi nerazdvojni prijatelji Grašovih.


Za ovu priliku, Albina mama odabrala je eleganciju u svom stilu – kreaciju inspirisanu modom pedesetih godina prošlog veka. Reč je o toaleti koja pada ispod kolena i izrađena je od nenapadno sjajnog brokata.

 


Minimalistička haljina ima suptilan dezen u belo-plavim tonovima, otkriva ramena i i izgleda vrlo romantično, a Hana ju je kombinovala sa sedefastim cipelama sa štiklama.


Budući da je poznata ljubiteljka retro stila, uz ovakav auftit za supruga Petra Graša bila je neizostavna biserna ogrlica, a kosu je pustila da pada u bujnim talasima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)


Mala Alba ostala je skrivena od pogleda u maminom naručju, ali je primtno da je i sama nosila vrlo elegantnu belu haljinu i toplu jaknicu bele boje.

 

 

makonda-tracker