očarala madrid

Moćan SPOJ BOJA i plisirana suknja A kroja: Kraljica Leticija zna kako da PAMETNO IZBRIŠE 10 centimetara u struku

1

Kraljica Leticija je poznata kao jedna od najbolje odevenih žena sveta 

foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija danas je prisustvovala jednom značajnom događaju koji se ticao borbe protiv raka.

 

Ona je prisustvovala projekciji projekta "Svi protiv kancera" koji se održava tokom Svetskog dana borbe protiv ove opake bolesti. 

 

Za tu priliku lepa Leticija odabrala je upečatljivu, a ipak tako jednostavnu i svedenu kombinaciju, koja je sve oduševila.

 

 

Naime, dobro je poznato da je crno-bela kombinacija gotovo uvek izbor koji modni znalci ocenjuju najvišim ocenama. Ukoliko su komadi koji ga čine vanvremenski, baš kao što je to slučaj sa ovima koje je  ponela kraljica onda je sigurno da ste napravili pun modni pogodak. 

 

Jednostavnu crnu bluzu kraljica Leticija je upotpunila plisiranom suknjom A kroja koja je padala do ispod kolena. Ovakvi modeli sukanja odlično stoje ženama koje imaju višak kilograma u struku, a široki kaiš pomaže da se sakriju nedostaci.

 

Kraljica Leticija očarala Madrid crno-belom kombinacijom
Kraljica Leticija očarala Madrid crno-belom kombinacijom foto: José Oliva / Zuma Press / Profimedia

 

Plisirani delovi suknje padaju preko bokova i čine da noge izgledaju duže, a struk uže. Dakle, ukoliko i vi imate problem sa ovim delom tela, ovaj komad može da vam pomogne da vizuelno skinete i do 10 cm u obimu struka. 

 

Na sve ovo ponela je crne salonke, ali ovog puta sa nešto debljom štiklom, koja je u proteklih godina apsolutni must have u cipelarniku svake žene. Visoke potpetice pomogle su joj u nameri da izgleda još vitkije, a mnogi se slažu da španska kraljica nikada nije imala bolju liniju nego sada. 

 

Prisetimo se u kakvim još izdanjima smo imali prilike da je vidimo. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker