svedeno, damski

Autfit Tamare Dragičević idealan za novogodišnju noć: Šik kombinacija boja i materijala koja PODMLAĐUJE (FOTO)

0

Lepa glumica često nosi praktične odevne kombinacije, a ovo je jedna samo za specijalne prilike 

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Naša mlada glumica Tamara Dragičević pleni lepotom i harizmom gde god da se pojavi. Ona nas često iznenadi modernim odevnim kombinacijama koje su šik i trendi, a sada je ponela jednu na koju niko nije ostao ravnodušan.

 

Tamara obično bira jednostavne kombinacije, koje se lako kombinuju i dobro pristaju svakoj ženi. Ovog puta, napravila je izuzetak i ponela je dva savršena modna komada, koja mogu da nose samo smele i samouverene dame. 

 

 

Naime, reč je o uskoj satenskoj haljini smaragdno zelene boje, koja prati liniju tela i ističe telo do najsitnijih detalja. Upravo to je razlog zašto ovo mogu da nose samo one žene koje imaju idealnu liniju i koje uživaju u pogledima. 

 

Uz nju je iskombinovala kožnu jaknu klasičnog kroja koji je upotpunio ovu prelepu haljinu i učinio da može da se nosi tokom cele godine, nezavisno od godišnjeg doba. 

 

 

Ukoliko tragate za savršenim novogodišnjim stajlingom ili odevnom kombinacijom koja će vas izdvojiti na koroporativnoj žurci ovaj stajling Tamare Dragičević može da posluži kao sjajna inspiracija.

 

 

makonda-tracker