elegancija pre svega

Zimski autfit i sandale koje izdužuju nogu: Nina Badrić NESVAKIDAŠNJIM odabirom DVA KOMADA fascinirala sve

0

Uprkos tome što je napolju temperatura niska, čini se da Nini to ne smeta kada bira odevne komade kojima će nadmašiti sve prethodne 

foto: Instagram / badrich
foto: Instagram / badrich

Popularna pevačica Nina Badrić jedna je od onih smelih žena, koje se nelibe da uvek budu korak ispred svih. Ovo se u njenom slučaju može primeniti na muziku, a sve češće i na stajling.

 

U poslednjih nekoliko godina imali smo priliku da vidimo lepu pevačicu u mnogo savršenih autfita, a jedan takav ponela je i pre nekoliko dana. 

 

Naime, uprkos tome što je zima, a temperature u minusu, Nina Badrić se odlučila da ponese jednu nadasve neobičnu kombinaciju koja je - sve opčinila. 

 

 

Na fotografiji koju smo imali prilike da vidimo na društvenim mrežama Nina je obučena, a može se reći i svučena... Kako to? Moguće je... Njena odevna kombinacija otkrivala je i više nego što je sakrivala.

 

Ovog puta poigrala se jednim zimskim komadom - prelepom belom budnom, a ono što je svima zapalo za oko jesu njene gole noge, na kojima je imala samo elegantne sandale sa kaišem oko članka koje daju vizuelno duže noge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Osim ova dva komada Nina je na sebi imala još samo veliki osmeh, koji je pokazao koliko dobro se oseća u ovoj neobičnoj kombinaciji, a čini se da baš taj osmeh na njenom licu zrači takvom energijom, da su svi koji su je videli mogli samo da kažu - wow kakva kombinacija, wow kakva žena.

 

makonda-tracker