blista

Laska figuri, elegantna je i udobna: Bojana Stamenov oduševila u PLISIRANOJ HALJINI savršenoj za svaki tip građe

1

Srpska Adel je za crveni tepih odabrala elegantnu kreaciju koju vredi imati u ormanu za posebne prilike

Bojana Stamenov izgleda sjajno u svakoj prilici
Bojana Stamenov izgleda sjajno u svakoj prilicifoto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održana regionalna premijera remasterizovanog filma "Titanik" koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti.


Među onima koji su prošetali crvenim tepihom i uživali u čuvenom ostvarenju našla se i pevačica Bojana Stamenov, koja je još jednom oduševila svojim večernjim izdanjem.


Mlada pevačica čarobnog glasa odabrala je za ovu priliku crni autfit, i to midi-haljinu idealnu za svečanije prilike.


Njen izbor je komad sa zvonastim rukavima i plisiranim donjim delom, a Bojana je dodatno izdužila figuru uz pomoć efektnog pojasa.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Ovakvi modeli haljina spadaju u praktične varijante za svečanije prilike koje pristaju svakom tipu građe, udobne su i omogućavaju telu da se slobodno kreće.

 

Bojana je šik haljinicu kombinovala sa crnim helankama i sandalama visokim štiklama, a kosu je podelila na razdeljak sa strane i sve zaokružila jednostavnom večernjom šminkom.

 

Bojana Stamenov na premijeri remasterizovanog filma Titanik
Bojana Stamenov na premijeri remasterizovanog filma Titanikfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Podsetimo, Bojana je u nedavnom intervju za Glossy otkrila da za 2023. godinu kuje velike planove – njena publika konačno će imati priliku da čuje njen prvi album.


Bojana Stamenov Band radi na svom prvom autorskom albumu, bluz, funk muzike. Uglavnom sam tekstopisac ja, a kompozitor gitrista Dušan Milivojević. Cilj je da izdam svoj prvenac, sa svojom muzikom – rekla nam je pevačica.


Kako nam je ona otkrila, nakon uspešne borbe s viškom kilograma, njen život je drastično promenjen, a ona nastavlja da radi na sebi i ima važnu poruku za sve koji prolaze kroz isto.


– Psihološki se još uvek "prihvatam", jer za mene je velika promena, a tek želim da bude tako da, idemo polako, dan po dan. Nekada je ovako, nekada onako. Bitno je ne odustati i sunce sine kad se najmanje nadaš samo ako si dovoljno uporna. Moja borba jos uvek traje, sada je najteži deo – istakla je pevačica.

 

 

makonda-tracker