CRVENA & KOŽA

Kako će se nositi KOŽA ovog proleća? Vatreno izdanje Severine koje svaku damu pretvara u ZAVODNICU

1

Pevačica Severina nam je pokazala kako da "razbijemo" monotoniju monohromatskog izdanja.

Severina uvek pomera granice kada je moda u pitanju.
Severina uvek pomera granice kada je moda u pitanju. foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Severina Vučković (50) jedna je od najstilizovanijih dama u regionu. Svakim svojim stajlingom pomera granice i ruši tabue, ali i uspostavlja nove modne trendove.

 

Na nastupima smo navikli da je vidimo u elegantnim i atraktivnim toaletama, a njena haljina sa kapuljačom i golim leđima u kojoj se pojavila nedavno na dodeli godišnje medijske nagrade "Zlatni studio" nas je raspametila.

I taman kad smo mislili da ne može bolje, pevačica nas je oduševila monohromatskim kožnim izdanjem od kojeg nismo mogli da odvojimo pogled.

 

Naime, Severina se odlučila za crvenu, boju ljubavi i pokazala nam na koji način možemo da nosimo monohromatsku kombinaciju.

 

Preko crvene kožne rolke, pevačica je obukla crvenu kožnu jaknu sa reverima i karakterističnim radom na rukavima. 

 

Za donji deo kombinacije, pevačica je odabrala kožne pantalone u istoj nijansi, ali koje su bile opuštene. Pratile su liniju tela, ali nisu bile pripijene uz telo. Poput jakne i one su imale isti rad na sebi.

 

Ovom kombinacijom nas je podsetila na crveni kožni stajling iz aprila prošle godine kada je isto odlučila da obuče crveno monohromatsko kožno izdanje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Koje vam se više dopada?

 

makonda-tracker