dama damski

Torba o kojoj se priča & kaput uz koji nema greške: Anđelina Džoli se probijala kroz masu fanova, a izgledala je KAO SAN

2

Oni koji su stajali po hladnom jesenjem danu da bi videli Anđelinu Džoli nisu se pokajali – izgledala je lepše nego ikad!

Anđelina Džoli proteklih godina ne ume da omane kada je moda u pitanju
Anđelina Džoli proteklih godina ne ume da omane kada je moda u pitanjufoto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumica i režiserka Anđelina Džoli (47) rešila je da "skokne" do Pariza i napravila pravu pomamu na ulicama Grada svetlosti!


Holivudska zvezda posetila je jednu prodavnicu na Jelisejskim poljima, a iznenada ju je preplavila masa obožavalaca koji su hteli da je upoznaju, dobiju od nje autogram ili zajednički selfi ili makar samo da je vide.


Džolijeva je, uprkos tome što se iznenada našla okružena ogromnim brojem ljudi, ostala nasmejana i odlično raspoložena, a strpljivo je pozdravila veći broj onih koji su došli da je vide.


Da je znala kakav će je mali haos dočekati, verovatno bi obula udobniju obuću, ali je Anđelina Džoli sve izdržala, besprekorno otmena.

 

Anđelina Džoli poznata je po dugim crnim kaputima
Anđelina Džoli poznata je po dugim crnim kaputimafoto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumica je za ovu priliku odabrala još jedan iz svog arsenala neutralnih i crnih kaputa, uz kojima ipak uspeva da izgleda drugačije svaki put, a sada je ponela vrlo efektan komad A-kroja. U pitanju je model koji se širi od struka, maksi je dužine i zrači elegancijom, a poseban "šmek" daju mu upečatljvii zlatni dugmići.


Ovakvi kaputi su bez sumnje vanvremenski i prvi izbor za formalnije prilike, a, Anđelina Džoli kombinovala ga je sa jednostavnim lakovanim salonkama sa visokim potpeticama.


Ipak, ključni deo njenog autfita jeste torbica, novi model modne kuće Dior i jedna od tašni za koje se prognozira da će obeležiti ovu godinu. Reč je o torbi Lady 95.22, novoj verziji kultne Lady Dior, nazvane tako u čast pokojnoj princezi Dajani, koja je obožavala odeću i aksesoare čuvene francuske modne kuće.

 

Anđelina Džoli obožavala je Lady Dior, a sada ponosno nosi i model Lady 95.22
Anđelina Džoli obožavala je Lady Dior, a sada ponosno nosi i model Lady 95.22foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ona odražava stil Ledi Di iz 1995. godine, a nova verzija je reinterpretacija slavnog modela.


Savremena i suptilno zakrivljena silueta ove tašne daje joj statement crtu i garantuje sofisticiran izgled. Dve ručke su delikatno oplemenjene kožom i metalom, a krase ih i privesci sa slovima koji formiraju reč "Dior".

 


U pitanju je delo dizajnerke Marije Gracije Kjuri, a najveća promena u odnosu na dobro poznati klasik jeste to što je oblik ovog komada sada trapezoidni.


Ova tašna već je postala omiljeni aksesoar trendseterki, pa su ih ponele italijanska influenserka Kjara Feranji i španska lepotica Blanka Miro.

 

 

makonda-tracker