kakva kombinacija!

Severinin autfit za svaki dan: Karirani dezen sa jednim retro detaljem koji su naše bake obožavale

1

Severina je uvek znala da nas iznenadi nekim neočekivanim modnim izdanjem.

Severina
Severinafoto: Antonio Ahel / ATA Images

Popularna hrvatska pevačica Severina već dugi niz godina važi za jednu od najlepših pevačica u regionu, ali i damu sa izuzetno prefinjenim ukusom za modu.

 

Viđali smo je u najrazličitijim mogućim izdanjima, kojima je uvek zajednička jedna stvar – sva joj stoje više nego savršeno.

 

Sa svojim autfitima znala je i da šokira i da oduševi fanove, ali šta god da uradi reakcije nikad nisu izostale. I ono što je izuzetno važno kad je moda u pitanju – Severina osim što prati, zna i da diktira trendove.

 

Tako je bila jedna od prvih u regionu koja je prošetala takozvanu „golu haljinu“. Seve je pozirala za Instagram u crnoj koktel haljini na jedno rame, na kojoj je naglasak na prozirnom maretijalu.

 

Trik u tome što delovi koji su u boji kože čine da izgleda kao da osoba koja je nosi nema ništa sebi, a taj prozirni deo u sebi ima ušiven bodi u boji kože, koji dodatno naglašava iluziju nagog tela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Čak i kada obuče nešto naizgled obično, tu se uvek kriju neki detalji koje neiskusno oko neće tako lako primetiti. Tako je ranije ove godine pokazala jedan zavodljivi model crnog blejzera, gde je kožni kaiš koristila kao pojas, a crne lakovane platforme je nosila sa još jednim mini kaišem preko zglobova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Lepa hrvatska pevačica sada je opet sve iznenadila, sa tim da je ovog puta otišla u poptuno drugom modnom pravcu. Obukla je dugačak crni prsluk sa kariranom košuljom ispod, a to je je upotpunila sivom suknjom i veoma upadljivim bež čizmama. Ipak, glavni detalj ovde je bio retro karirani džemper sa V-izrezom, koji pomalo podseća na neke komade odeće koje su svojevremeno nosile naše bake.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Ispod njega je bež rolka koja se u lepo slaže sa čizmama, a sve to je upotpunila se jednom tirkiznom torbicom.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker