za ponos

Jednu od najlepših haljina nosila je – SRPKINJA! Čuvena manekenka na novoj Muglerovoj reviji rame uz rame sa Irinom Šajk

0

Srpska manekenka bila je jedna od onih koje su nosile najlepše kreacije na novoj reviji slavnog brenda, prvoj posle skoro tri godine

Nataša Vojnović u jednoj ranijoj saradnji sa Muglerom
Nataša Vojnović u jednoj ranijoj saradnji sa Mugleromfoto: elitemodelworld, Instagram

U Parizu je prikazana kolekcija modne kuće Mugler za jesen i zimu 2023/24, što je konačni povratak ovog brenda na piste!


Od početka pandemije virusa korona, dok smo se vratili u trenerke i patike, Mugler je uspevao da oduševljava svojim bodijima, korsetima, pripijenim kombinezonima, farmerkama s ugrađenim tangama i ponovo pokazao zašto je neprevaziđen modni fenomen. Ipak, ova kuća nije prikazivala svoje nove kolekcije na pistama (sa izuzetkom jedne neverovatne virtuelne revije), a sada se u velikom stilu vratila na Nedelji mode u Parizu.

 

1 / 6 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia


Ova revija predstavila nam je kolekciju Kejsija Kadvoladera, kreativnog direktora brenda Mugler, a ujedno je to i prva revija od smrti Tijerija Muglera.

 

  • Nataša Vojnović na reviji brenda Mugler

 

Nataša Vojnović na reviji modne kuće Mugler u Parizu
Nataša Vojnović na reviji modne kuće Mugler u Parizufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na modnoj pisti videli smo veliki broj svetski poznatih modela, poput ruske manekenke Irine Šajk, zatim Adut Akeč, Marijakarle Boskono, Amber Valet, Anok Anaj, kao i našu Natašu Vojnović.


Srpska manekenka nosila je asimetričnu belu kreaciju, bajkovitu, lepršavu i nesvakidašnju toaletu kakvu lako možemo da zamislimo na nekoj vili u holivudskom blokbasteru.

 

Ona je samopouzdano koračala pistom i ponovo na sjajan način predstavila svoju jedinstvenost, a kako i ne bi kada iza sebe ima godine saradnje s vodećim svetskim brendovima, kao što su Chanel, Calvin Klein, Gucci... Sa Muglerom je sarađivala i ranije, prošli put na virtuelnoj reviji koja je sama po sebi bila pravo umetničko delo.

 


Kako je jednom prilikom istakla, tokom karijere se nije oslanjala samo na svoju lepotu već pre svega na to što je uvek bila spremna za promenu i neustrašiva.


Od početka sam znala da lepota nije moj glavni adut. Pre neka sumanuta snaga, moć transformacije i odsustvo straha. Uostalom, došla sam iz zemlje u kojoj je vladalo ludilo devedesetih. Šta je moglo biti gore od toga? Moda je metafora za promene. Neko vreme si u centru pažnje, pa je onda neko drugi. Kao što se jedne sezone nosi zeleno, a sledeće ljubičasto – izjavila je Nataša Vojnović pre nekoliko godina u ekskluzivnom intervju za srpsko izdanje magazina Elle.

 

  • Nova kolekcija modne kuće Mugler za jesen i zimu 2023/24.


Što se tiče samog modnog sadržaja, ova kolekcija može se kategorizovati kao spoj kože i čipke, ali to ne govori ništa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

 

Modna kritika kaže da je Kadvolader oživeo Muglerov duh neobičnim korsetima, ultravisokim čizmama, PVC i lakovanim komadima. Kolekcija sadrži i odeću od džinsa, koja je dekonstruisana i naglašena izrezima, ultimativnom trendu proteklih godina, i mnoštvom nabora.


Videli smo i torbu Spiral Curve 01, koja je prva tašna koju je Kejsi Kadvolader dizajnirao za Mugler i čija će se cena, u zavisnosti od modela, kretati od 1.490 do 2.790 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

 

makonda-tracker