uvek dominiraju

KAD KROČE NA PISTU, DRUGE SU NEVIDLJIVE: Irina Šajk i Bela Hadid nenadmašnim seksepilom očarale na reviji brenda Mugler

0


Kolekcija modne kuće Mugler za proleće i leto 2021. prikazana je kratkim filmom i nezaboravnim hodom po pisti nekih od najvećih imena svetskog modelinga današnjice, na čijem su čelu bile Irina Šajk i Bela Hadid.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sve učesnice revije nosile su po nekoliko futurističkih modela i kretale se na neuobičajen način — snimak je emitovan unazad, plesale su, izvodile salto, skakutale, hipnotisale senzualnim pokretima u ritmu muzike...


Oduvek sam želeo da modeli zaplešu na pisti ili da urade nešto, ali to je veliki rizik kad imamo revije uživo. Pista je intenzivna i strašna, publika je često umorna, ali kad snimate film možete da se poigrate i menjate — kaže kreativni direktor kuće Mugler Kejsi Kadvolader.


U kolekciji su predstavljeni vrlo zanimljivi modeli, nesvakidašnji spoj sportskog stila i donjeg veša, a dominantan materijal je reciklirana likra. Kako je Kadvolader istakao, bilo mu je važno da nova kolekcija izazove da "vilice padnu" jer je Mugler osnovan na tim temeljima, ali i da bude reč o nosivoj odeći.


Najveći utisak od svih prisutnih nesumnjivo su ostavili modeli koje su ponele glavne zvezde revije Irina Šajk i Bela Hadid.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)


Zanosna Ruskinja, koju smo navikli da viđamo u njenim street style izdanjima i u ulozi mame na njujorškim ulicama, nosila je neobičnu kombinaciju čarapa s podvezivama i sakoa s providnim umecima i rukavima, elegantnu crnu haljinu s dubljim izrezom i efektan dvobojni komplet od džinsa. Bela je, s druge strane, prošetala pistom u potpuno providnom topu s dubokom suknjom, mini-haljini i farmerkama kombinovanim s providnom bluzom ukrašenom dvema crnim trakama.

 

Evo kako je to izgledalo.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker