DIVNA PRIČA

ONA JE NAJUSPEŠNIJA SRPSKA MANEKENKA, SVIH VREMENA: Nataša Vojnović je imala malo šansi da zatrudni, a onda je promenila način života i na svet donela ćerkicu! (FOTO)

1

Karijera je nije sprečila u porodičnom životu!

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Nataša Vojnović, verovatno najuspešnija srpska manekenka svih vremena, ispisala je stranice istorije svetskog modelinga, gradeći svoj put strpljivo, istrajno i uporno, bez ikakvih skandala i bez laktanja, samo zahvaljujući neverovatnoj harizmi, talentu i autentičnoj lepoti.

 

Danas, 22 godine nakon što je ušla u top 15 takmičarki na finalu prestižnog Elite Model Look-a takmičenja, ona i dalje živi svoj san i korača stazama sreće i uspeha.

 

Od svoje 19. godine, kada je ozbiljno zagazila u manekenske vode, pa sve do dana današnjeg praktično da nema dizajnera niti luksuznog brenda za koji Nataša nije radila. Ipak, ova 39-godišnjakinja sada ima druge prioritete, premda je svojevremeno istakla da od modelinga nikada neće u potpunosti odustati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dick Page (@dickpageface) on

 

Naime, Nataša je posle sedam godina ljubavi sa Beograđaninom Miljanom Boškovićem dobila ćerkicu Goru. Ipak, ova beba nije došla tako lako našoj manekenki lekari su davali loše prognoze i male šanse da ikada zatrudni.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker