nije mogao da nađe reči

Skoro pocrveneo, uz jednu simpatičnu opasku: Haljina Salme Hajek zbog koje je 14 godina mlađi GLUMAC ZANEMEO

1

Holivud danas bruji o reakciji zgodnog glumca na nesvakidašnji modni izbor njegove koleginice Salme Hajek

Salma Hajek uvek da sve od sebe, ali je obično na listama najgore obučenih zvezda
Salma Hajek uvek da sve od sebe, ali je obično na listama najgore obučenih zvezdafoto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Film Magic Mike's Last Dance konačno je imao dugo iščekivanu premijeru, koja je okupila više poznatih ličnosti, a glavne zvezde bili su akteri ovog ostvarenja Čening Tejtum i Salma Hajek.


Za ovu priliku meksička glumica odabrala je sasvim prozirnu mrežastu haljinu dugih rukava, koja je ukrašena izvezenim krupnim crvenim i belim cvetovima.

 

Ispod neobične toalete nosila je samo grudnjak i donji veš, a kosu je podigla u visok rep, čime je dodatni istakla svoj look očito inspirisan stilom za plažu.
Svoje izdanje upotpunila je zelenom torbicom Bottega Veneta Cassette i zlatnim sandalama s platformama i visokim potpeticama.

 

Salma Hajek u providnoj haljini od mreže
Salma Hajek u providnoj haljini od mrežefoto: Ryan Rolo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njen 14 godina mlađi kolega Čening Tejtum, za kog Entertainment Tonight piše da je "skoro pocrveneo" dok je stajao pored Salme Hajek pogledao je njenu haljinu i nije krio da ga je glumica oduševila.

 

Nemam komentar o ovoj situaciji – rekao je glumac. – Haljina je sama komentar za sebe.

 

Čening Tejtum i Salma Hajek zajedno igraju u novom nastavku filma Magic Mike
Čening Tejtum i Salma Hajek zajedno igraju u novom nastavku filma Magic Mikefoto: Gustavo Caballero/South Beach Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Salma se, inače, prisetila i kako je izgledalo snimanje filma o grupi stripera.


Znate šta sam radila tokom svog radnog dana? Samo bih sedela i gledala dvanaestoricu polugolih muškaraca kako plešu i izvode piruete. I onda bih im šefovala – našalila se Hajekova.

 

Popularna glumica, inače, spada u dame koje ne ostavljaju sjajan utisak na crvenom tepihu, iako Salma Hajek nosi skupocene komade iz najnovijih kolekcija modnih brendova, a u galeriji se prisetite nekih od njenih izdanja.

 

1 / 8 Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

makonda-tracker