ŠTA VI MISLITE?

Neko se NE BI USUDIO da ovim trikom IZDUŽI figuru: Severina u modnom izdanju prema kom ne možete biti ravnodušni

0

Ova regionalna zvezda nas osvaja na više načina, a u proteklom periodu njena modna izdanja su gotovo bez greške.

Severina u originalnom modnom izdanju
Severina u originalnom modnom izdanjufoto: severina/Instagram/printscreen

Pevačica Severina Vučković nas je već naučila kako je njen stil jedan od odabranih na regionalnoj javnoj sceni, pa vrlo često nam daje ideju kako da garderobom pokupimo sve uzdahe gde god da se pojavimo.

 

Osim što se trudi da kostim za svaki nastup bude originalan, Seve ima savršene kombinacije i za svakodnevna opuštanja. Bilo da je krenula na put, neku proslavu ili jednostavno uživa u gradu, ona je uvek savršeno stilizovana.

 

Ovog puta je pokazala kako to izgleda kada ona spoji rizične odevne komade i iznese ih tako da to nećete moći nikad da zaboravite.

Severina je pozirala u sasvim posebnim helankama koje po sredini nogavica imaju rajsferšlus koji se prostire celom dužinom. Zahvaljujući njemu postiže efekat izduživanja, ali i originalnosti, s obzirom da se ovakav odabir retko viđa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Moderne helanke je uklopila uz svetliju nijansu bordo boje prsluka koji je zakopčala samo na sredini. Jarko crvene salonke su bile tu da upotpune modno izdanje i prekrše sva pravila, a Severina je još jednom pokazala da je originalnost najvažnija u svemu.

 

 

makonda-tracker