tako moderno i savršeno

Savršen BELI KOMBINEZON i detalj koji SKIDA 10 KG u struku: Nina Janković u kombinaciji koja je savršena za svaku ženu

0

Mlada glumica je još jednom pokazala da jednostavno može da bude ultraefektno 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznata glumica Nina Janković često privlači pažnju medija ne samo zbog sjajnih uloga u brojnim domaćim filmovima i serijama već i zbog toga što se ne libi da svoj privatni život podeli sa pratiocima na društvenim mrežama.

 

Ona je nedavno uživala na zimskom odmoru po Srbiji, a slike razigranih mališana i njihovi široki osmesi na licima pokazali su koliko je dragoceno vreme koje provode zajedno.

 

Nina je neko ko voli jednostavnost gotovo u svemu, a to je veoma izraženo i kada je odevanje u pitanju.

 

 

Lepa mlada glumica nedavno je na svom Instagram profilu podelila fotografiju koja je pokupila simpatije velikog broja njenih pratilaca i svih onih ljudi koji vole i poštuju njen rad.

 

Tom prilikom imali smo priliku da vidimo Ninu u jednostavnom belom kombinezonu koji je glumica iskombinovala sa kaišem u animal printu koji je istakao struk i učinio da izgleda bar deset kilograma mršavije. 

 

Nina Janković u belom kombinezonu očarala sve
Nina Janković u belom kombinezonu očarala sve foto: Instagram / janxnina/

 

Jednostavan donji deo kombinezona sa ravnim nogavicama izdužio je njenu ionako vitku liniju i učinio da izgleda zadivljujuće. 

 

Nina je u godini za nama imala brojne uspehe, a sudeći prema velikom broju projekata u kojima glumica učestvuje reklo bi se da je pred njom još jedna blistava godina ispunjena velikim uspesima. 

 

U kakvim sve izdanjima smo imali prilike da vidimo lepu glumicu prisetimo se kroz galeriju koja sledi 

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

makonda-tracker