oduševljeni smo

Šik suknja kraljice Ranije koja može da se nosi i uz baletanke i uz štikle

0

Kraljica Ranija od Jordana oduševila je klasično, a šik kombinacijom koju je pokazala ovih dana u Egiptu.

Kraljica Ranija je jedna od najstilizovanijih članova kraljevskih porodica na celom svetu
Kraljica Ranija je jedna od najstilizovanijih članova kraljevskih porodica na celom svetufoto: Lafargue Raphael/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jordanska kraljica Ranija poznata je po besprekornim odevnim kombinacijama.

 

Ona uspeva da uvek izgleda svedeno i otmeno, uz statement komade i detalje koji čine da hipnotisano gledamo njen stajling, a upravo je takva odevna kombinacija.

 

Ovog puta je uspela da spoji eleganciju, klasiku sa trendi i šik stilom što je rezultiralo jednom od najboljih kombinacija ikada kada je ona u pitanju.

Naime, kraljica Ranija se pojavila u Kairu i poziravši sa suprugom egipatskog predsednika Abdela Fataha El Sisija, Entisar El Sisi, pokazala je perfektan monohromatski izgled.

 

Ona je za ovu priliku obukla izvrsnu midi suknju ukrašenu sitnim prugama koju potpisuje "Fendi" koju je iskombinovala sa lepršavom mornarskoplavom bluzom brenda "Malene Birger"

Uz ovu kombinaciju je obula klasične plave salonke, a jedini komad koji je već nosila jeste "Fendi" torbica srednje veličine.

1 / 4 Foto: APAImages / Shutterstock Editorial / Profimedia

Moderan stil je postigla puf rukavima na košulji i prugama na suknji, a svojom kombinacijom je inspirisala brojne dame širom sveta i pokazala nam kako možemo da nosimo midi suknju ove sezone

 

makonda-tracker