ona je nepogrešiva

Besprekoran balans između protokola i trendova: Ranija od Jordana haljinom A kroja koja izdužuje figuru ponovo očarala

0

Kraljica Ranija od Jordana je ugostila kraljicu Silviju od Švedske, a ovaj događaj je protekao u znaku savršenih modnih odabira.

foto: Dan Charity / PA Images / Profimedia
foto: Dan Charity / PA Images / Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana je ugostila Silviju od Švedske na jednoj izložbi u Amanu. Izložba pod nazivom 25th Jordan River Designs Handicraft je bila savršena prilika da Ranija ponovo pokaže zašto je jedna od najbolje obučenih žena na planeti.

 

Ona je švedskoj kraljici pokazala gostoprimstvo na najvišem nivou, a svojim blansiranjem između tradicije, protokola i mode, ponovo je očarala sve koji su je ugledali.

Ranija od Jordana je za ovu priliku odabrala haljinu A kroja sa pojasom oko struka. Nijanse braon i bele boje su se smenjivale, a salonke u posebnoj beloj su neodoljivo podsetile na stil pedesetih, inače, ona vrlo često bira baš takve odevne komade.

Svoje modno izdanje je upotpunila zlatnim nakitom i visokim repom sa blago natapiranom kosom. Ni švedska kraljica nije zaostajala, pa je njen mint komplet zaličio dosta na one modele koje je nekada birala Džeki Kenedi.

 

 

makonda-tracker