šta vi kažete?

Ona izgleda FANTASTIČNO, ali svi misle da je haljina MODNI PROMAŠAJ: Hajdi Klum u izdanju o kojem će se dugo pričati

0

Sinoć je održana 80. dodela Zlatnih globusa, a kao i uvek, najveću pažnju su privukle svečane toalete poznatih dama.

foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jubilarna 80. dodela Zlatnih globusa održana je sinoć u Los Anđelesu, a kao i uvek, najviše pažnje su privukle (možda i više od filmskih i serijskih ostvarenja) svečane toalete poznatih ličnosti.

 

Salma Hajek, Hilari Svonk i Džena Ortega su samo neke od najstilizovanijih dama koje su pobrale sve simpatije i o čijim se izdanjima danas ceo dan priča.

 

Naše gore list Nina Seničar je takođe sve oduševila svojom haljinom od pliša i zasenila mnoge poznate dame na crvenom tepihu.

 

Međutim, jedna od zapaženijih je naravno bila i manekenka Hajdi Klum (49) čija je haljina izazvala oprečna mišljenja, te su je mnogi lako prozvali najgorim modnim izdanjem sa sinoćne dodele.

Hajdi Klum je za ovu svečanu priliku odabrala mini haljini sa šljokicama koju potpisuje "Germanier" koja obiluje ljubičastim perjem i delovima sa providnim materijalom.

 

Iako haljina bez greške ističe njenu savršenu figuru i izvajane noge stiče se utisak da je ovaj modni izbor ipak previše i pomalo neumeren. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Lepotica koja fantastično izgleda u 50. godini otkrila je možda i više nego što je trebalo te je malo toga prepustila mašti. Ona definitivno zna kako da sve oči budu uprte samo u nju.

 

1 / 5 Foto: HFPA Photographer / PictureLux / Profimedia

Što se tiče frizure, odlučila je da pusti da joj kosa pada u blagim talasima, a sa druge strane, opredelila se za upečatljiv mejkap koji je istakao njene predivne oči.

 

Na dodelu Zlatnih globusa je stigla u pratnji svog 16 godina mlađeg supruga Toma Kaulica, člana nekadašnje teen senzacije grupe "Tokio Hotel", koji nije skidao pogled sa svoje voljene. 
 

 

 

makonda-tracker